anahtar orjinalliği ve koltuk kılıfı

Başlatan golf435, 07 Nisan 2012, 15:23:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

golf435

arkadaşlar yeni almış olduğum golf IV yanında bir anahtar geldi,kasko araç çalınmalarında veya pertte 2 orjinal anahtarıda istiyor,bu bendeki anahtar orjinalse 180 tl ye yetkili serviste bir anahtar daha yaptırıp aracın immobilizer kodunu değiştirip bu işi bitircem,bende ki orjinal değilse, 450-500 tl gitçek ozaman servise,resimlerden anlaşılırmı bilmiyorum yinede sizlere sorayım , tecrübeli arkadaşlar anlar belki,bende ki anahtar orjinal mi ?

2. sorum ise koltuk kılıfı hakkında yan hava yastık uyumlu araca özel dikim,birde bu kılıf hakkında fikriniz nedir.

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/vw-golf-4-ozel-kesim-oto-koltuk-kilifi-54814877

şimdiden teşekkürler.

DenQ

anahtar konusunda tam emin değilim ama bende 2 tane orjinal sustalı anahtar var.
orjinal değil gibi.

falconxtc

Anahtar benim polo'da kullandığıma benziyor hatta üzerindeki yazı aynı, ben orjinal diye biliyordum polo'da. kılıf için ise her ne kadar uyumlu deseler de ben airbag konusunda pek güvenemiyorum (Tamamen şahsi fikirimdir yoksa herhangibi bir bilgim olduğu için değil) Yani Allah korusun, acil bir durumda sorun yaratabilir gibi bir düşünce var aklımda. Ama belirttiğim gibi bu benim kendi fikirim, eğer siz bu konuda farklı düşünürseniz kozmetik olarak kılıfların linkteki resimlerde güzel göründüğünü belirtmek isterim.

pastacı__006

valla bende de iki anahtar var orjinal
seninkilerle aynı bence senin anahtar da orjinal

night34

resimdeki anahtar orjinal fabrikasyon anahtardır .

bermuda24

golf435

Alıntı yapılan: DenQ - 07 Nisan 2012, 19:25:51
anahtar konusunda tam emin değilim ama bende 2 tane orjinal sustalı anahtar var.
orjinal değil gibi.

Alıntı yapılan: falconxtc - 07 Nisan 2012, 19:52:13
Anahtar benim polo'da kullandığıma benziyor hatta üzerindeki yazı aynı, ben orjinal diye biliyordum polo'da. kılıf için ise her ne kadar uyumlu deseler de ben airbag konusunda pek güvenemiyorum (Tamamen şahsi fikirimdir yoksa herhangibi bir bilgim olduğu için değil) Yani Allah korusun, acil bir durumda sorun yaratabilir gibi bir düşünce var aklımda. Ama belirttiğim gibi bu benim kendi fikirim, eğer siz bu konuda farklı düşünürseniz kozmetik olarak kılıfların linkteki resimlerde güzel göründüğünü belirtmek isterim.
Alıntı yapılan: pastacı__006 - 07 Nisan 2012, 19:58:11
valla bende de iki anahtar var orjinal
seninkilerle aynı bence senin anahtar da orjinal
Alıntı yapılan: night34 - 07 Nisan 2012, 20:01:48
resimdeki anahtar orjinal fabrikasyon anahtardır .

Alıntı yapılan: bermuda24 - 07 Nisan 2012, 20:08:38
bendeki 2 anahtarda sustalı

çok teşekkürler cevaplarınız için,anahtarın orjinal olduğu belli oldu,kılıf ise yan hava yastıklarının uyumunu çok iyi araştırmak gerekiyor.

metinmb407

Koltuk kılıfları kokuya sebep oluyor ben söktüm o yüzden tavsiye etmem :)

golf435

Alıntı yapılan: metinmb407 - 10 Nisan 2012, 10:16:56
Koltuk kılıfları kokuya sebep oluyor ben söktüm o yüzden tavsiye etmem :)

teşekkürler , acaba bu benim verdiğim linkteki üründen mi almıştınız veya buna benzer miydi ?

metinmb407

Alıntı yapılan: golf435 - 14 Nisan 2012, 20:54:05
teşekkürler , acaba bu benim verdiğim linkteki üründen mi almıştınız veya buna benzer miydi ?

Ben kilim şeklinde olanlardan kullanmıştım komple kapatmıyordu ve koltuklar çok toz oluyordu. Şimdi söktüm öyle biniyorum. Araca o kadar para veriyoruz ama koltuk keyfimizden mahrum oluyoruz bence kılıfa gerek yok :) Benden sonra satın alacak kişi düşünsün ben kirletmeden gidip benden sonra alacak kişiye teslim ediyorum :)

golf435

Alıntı yapılan: metinmb407 - 14 Nisan 2012, 21:37:58
Ben kilim şeklinde olanlardan kullanmıştım komple kapatmıyordu ve koltuklar çok toz oluyordu. Şimdi söktüm öyle biniyorum. Araca o kadar para veriyoruz ama koltuk keyfimizden mahrum oluyoruz bence kılıfa gerek yok :) Benden sonra satın alacak kişi düşünsün ben kirletmeden gidip benden sonra alacak kişiye teslim ediyorum :)

dediğinizde mantıklı , bende koltukta erime olmaması için kılıf düşünmüştüm,temiz bakarımda yıpranmasına erimesine engel olamıyoruz malesef,sizin düşüncenizede uyabilirim ama :) ben kullanmıcam , o kullanmıcak, kim eskitçek bu koltukları  :tamamdir