Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
LPG mikseri - Sayfa 2

LPG mikseri

Başlatan TanerErbay, 28 Mart 2012, 23:49:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TanerErbay

gecen bir ölcümden 70 liralik gaza 300 km yol yaptim

%80 uzun yol ve suratim 110-120 km di

diger sehir ici

satarfaction

golf 1 k-jetronic eg motor içim lpg mikseri var avrupadan gelme ..ürün sıfırdır..almak isteyenlere duyurulur

escocem

resim eklermisin..

satarfaction

resim ekleyemedim burdan nedense hata veriyor. mail attım msn adresine..görmek isteyen olursa mailini yazsın fotosunu gönderiyim mikserin

escocem

Kendisi buyük mağlum boğazın o tarafa tutunduğu için fakat asıl mikser kısmı biraz küçük gibi üst devirleri nasıl acaba?Kendin kullanıyormusun?

satarfaction

kullanamadım..motor arızalı benim ..üst devirlerde kesme varmı yokmu bilmem ama k jet performansı illaki azalacaktır.sonuçta mikser hava girişini kısıyor ama performans için 2 tane gaz girişi var mikserin nasıl olur bilmem..k jet için mikser bu başka mixer yok araştırdığım kadarıyla

satarfaction

sahibindendeki ilan benim ilanım zaten :)

Mk1GTI

Benim araçtada 2E2 pierburg çift boğaz karb var. Skoda mixeri takıyorlar ve hiç problem yok.. Karburatör üstü mixerde tek sıkıntı otomatik jikle sistemi. benim araçtada otomatik jikle var o yüzden soğukken rolenti düşük oluyor bunun sebebide jikle kelebeği girişi kapadığı için gaz akışı kısılıyor o yüzden otomatik jikleli karb. lerde gazın ayarı açık bırakılıp motor soğukken 800-900rpm motor ısınınca 1500rpm rolenti devri oluşuyor..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"