Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
sis farı ve cam kaldırma modülüve

sis farı ve cam kaldırma modülüve

Başlatan onder_07, 12 Nisan 2012, 21:23:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onder_07

arkadaşlar muşdayım şuanda ve geçen gün bir aksesuarcıya gittim.sis farı için çiftine 40 tl,ve anahtardan cam kaldırma modülüne de 50 tl  dedei.bana çok ucuz geldi şüphelendim yaptırmadım.nasıl olur sizce yada bumu dur fiyat ortalaması?

metinmb407

Cam kaldırma modülüne fazla fiyat çekmiş. Modül normalde 30-40 lira. Ha eğer işçilik dahilse o zaman tamam.

Bu arada Ankara ya falan yolunuz düşerse daha uygun bir fiyata kumandadan cam kaldırma indirme seçeneğiniz var. Linke tıklayın.

http://www.vwtr.net/forum/satilik/golfivborapassat-kumanda-kodlama-ile-kumandadan-cam-kaldirmaindirme-t29477.0.html;new

alpergndz

sis farının çiftine 40 lira diyorsa gerçekten bedava.nette 80 tl civarı yazıyorlar çervesi ve lambası dahil.

jackhal

sis farından bize de al yolla  ;D ;D ;D ;D  hatta sitede sat kar edersin o fiyatlar  :tamamdir :tamamdir :tamamdir

mgg

eğer sis farı benımkı gıbıyse ıkısnı 30 tl ye aldım

PROshield

Alıntı yapılan: mgg - 14 Nisan 2012, 20:53:05
eğer sis farı benımkı gıbıyse ıkısnı 30 tl ye aldım

Foto var mı ?

onder_07

İyi mi peki bunlar ben pek anlamam sis farındanhoş çok bi  işede yaramıyor ama görüntüsü hoş

mgg

çokda iyi diyemem siste fazla işe yaramaz.görüntü icabı duruo

10LP976

Link atabilirmisin ? sis farları için 3o liraysa bende  alaym bari