jant için fikirleriniz

Başlatan 06kzn39, 12 Nisan 2012, 11:38:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

06kzn39

arkadaşlar jant alıcam fikirlerinizi söylerseniz sevinirim jantlar bunlar arba kırmızı tavanda siyah folyo var önde siyah südiyen var çıtalar ve kapı kolları siyah hangisini alıyım araba kırmızı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-15-inc-jant-sportif-tasarim-mat-siyah-muzaffer-ticaret-81705728/detay
bu siyah janttan 520 tl ye buldum kargo dahil

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-15-inc-jant-2012-model-sportif-tasarim-muzaffer-ticaret-81202737/detay
bu da ofsettli ama arabaya takınca küçük gözükebilir birazda dışarda durabilir

fikirlerinizi bekliyorum

frht

bence bu araca açık renk jant daha çk yakışıyor, koyu renk görüntüyü öldürüyor...

relaxizmir

Alıntı yapılan: frht - 12 Nisan 2012, 12:15:09
bence bu araca açık renk jant daha çk yakışıyor, koyu renk görüntüyü öldürüyor...

+1  :tamamdir
BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM,HÜR YAŞARIM.HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM !!!

engin3944

KAAN60

bence aracının rengini göz önünde tutarsak ilk jant (siyah-kırmızı) daha çok yakışacaktır. açık renk bir aracın olsa idi ikinci derdim.
_-OĞLUM ve POLOM-_

ceceduman

benim fikrimde 2. den yana açık renk arabayıda açar ;) bende merak ediyorum  bakalım arkadaşların daha iyi fikirleri vardır ;)

alper19

ikinci abi siyah gostermiyo kendini cunku

ggtoker

jant koymaya niyetlendiysen aynı fiyatlara replica bbs ler var onları tercıh et derım...

06kzn39

bbs olmuyor dışarda kalıyor apaçi işi olmasın ofseti ve et değeri fazla bbslerin gönlim siyahtan yana amam bilmiyorum uzun yola da gittiğim için kamber vermek istemiyorum

alper19

abi gonlun siyahtan yanaysa siyahi al senin araban sonucta sen bilceksin bizim dedigimizi aldiktan sonra icine sinmezse napcaksin sen en iyisi icine sineni al  :tamamdir

ggtoker

kırmızı arabada siyah iii durur hayalet jant:D

06kzn39

sekli şemali iyi demi beyler siyahın

ggtoker

Alıntı yapılan: 06kzn39 - 12 Nisan 2012, 20:44:12
sekli şemali iyi demi beyler siyahın

yay da warsa canavar gibi durur... ince yanak lastıkk süper olur...

06kzn39

3,5 cm yay var önler 2 cm daha pısacak 195-45-15 olursa 175-50-15 kantın genişliğine göre ikiside olabilir