far karartma resimli anlatim

Başlatan alper19, 05 Nisan 2012, 23:08:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dj_burak

Süper çalışmışsın alper güzel durmuş güle güle kullan :)

relaxizmir

Alper araç üstündeki halini ne zaman yükleyeceksin?
BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM,HÜR YAŞARIM.HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM !!!

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

alper19

relaxizmir

Sinyallerinde içini karartsan bu farlar ile nasıl dururdu acaba  :D
BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM,HÜR YAŞARIM.HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM !!!

relaxizmir

Alper beyaz olan poloda kaput uzatmamı var? Orta ızgaranın olduğu kısım ya seninkinden kısa yada resmin çekiliş açısıından dolayı biz öyle görüyoruz....

alper19

Alıntı yapılan: relaxizmir - 12 Nisan 2012, 08:06:36
Alper beyaz olan poloda kaput uzatmamı var? Orta ızgaranın olduğu kısım ya seninkinden kısa yada resmin çekiliş açısıından dolayı biz öyle görüyoruz....
acidan dolayi ole :D

alper19

Alıntı yapılan: relaxizmir - 12 Nisan 2012, 08:05:14
Sinyallerinde içini karartsan bu farlar ile nasıl dururdu acaba  :D
sinyal siparis verdim zaten :D bunlar acilmiyo mecbur bole gezcez biraz  :D

Nexus500

çift taraflı farı nasıl yaptınız kardeşim ...

mrtdnrts

kırmızı polodaki far sanırım fk powerlook depo powerlook far diye geçiyor çift taraflı onu karartma yapmişlar çok iyi duruyor fakat

ankarada  bu farı veya siyah zeminli olani nereden bulabiliriz fiyat ne civardadır ki ?

alper19

evet far bu yanliz ankarada satan yer yok yurd disindan bakin yada istanbulda getirtenler var onlarla iletisme gecerseniz daha kolay olur  :)

mrtdnrts

yapma ya abi senin arabayı çok begeniyordum satmışşın sanırım ebaydan baktımda ortalama 250$ + kargo vs 300$ etcek senin arabayı sattıgın kişi satmazmiki farları :D ;D

alper19

Alıntı yapılan: mrtdnrts - 05 Ocak 2013, 21:37:48
yapma ya abi senin arabayı çok begeniyordum satmışşın sanırım ebaydan baktımda ortalama 250$ + kargo vs 300$ etcek senin arabayı sattıgın kişi satmazmiki farları :D ;D
hic sanmiyorm :D