Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alper19

farlari taktim ole dandikten bi gosterge taktim muratin arabasinda boyancak yerler vardi onlari hallettim yikadik guzelce ic dis bide :D

alper19

ya bole bi sans yok sakir sakir yagmur yagiyo ve cama kus pislemis hem yikadigim bosa gotto hemde farlarin silikonu beni urkutuyo :(

MeTHea35

Plakamı tamponuma taktım yarında müzik sistemine gidicemmm

bermuda24

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 06 Nisan 2012, 19:06:09
Plakamı tamponuma taktım yarında müzik sistemine gidicemmm

hadi bakalım hayırlısı olsun hemşo ;)

SeyitE

Radyatör sıfır takıldı, intercooler siparişi verildi cuma gününe intercoolerlencez inşallah.

rsb

arabamı teslim aldım ve foto çektim bi kaçtane :) yeni resimler konuma  upload edilmekte :)

kemal_koker

Alıntı yapılan: rsb - 07 Nisan 2012, 18:43:57
arabamı teslim aldım ve foto çektim bi kaçtane :) yeni resimler konuma  upload edilmekte :)

konu linki ?

gültekin77

Yazlık lastikleri taktık,yıkattık temizledik ve gezdik.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

vw6n

Uzun aradan sonra pazar günümü arabama adadım Budget marka polisaj makinesi aldım praktikerden.Bauhaus'dan Nigrin marka oto parlatıcı şampuan,koruyucu cila ve parlatıcı cila aldım arabayı konple parlattım  :saygılar
4 tekerleği söktüm arka kanpanaları açtım wd40'ile temizledim rulmanları temizledim bolca gres yağı ile yağlayıp kapattım kampanalrı kırmızıya boyadım haftayada arabanın içini temizlemeyi düşünüyorum.

htmetin

Yağsız contac sprey ile Maf Sensörü ve Boğaz kelebeği temizliği yaptım. Disrübütör kapağını ve tevzi makarasını söktüm kirini pasını temizledim. Sonra çıktım E-5'e verdim ayarı.. Fark var  :tamamdir
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

MeTHea35

MTX Audio bass amp ve MTX audio 4 kanallı amp Bir takım powerbass kompenant 1 takım pioneer komp 1 tane kapasitor JVC teyp ve Kicker 40 cm bass ile istediğim ses düzeyini alamayınca geri verdim Komple Pioneer Cihaz alıyorum talihsizlık yaşadım sahsenn  :o

trgy

Bugun olmasada ctesi gunu tertemiz bbs ra aldim (:
retro vwgolfmk2

ALPER.

arabanın sileceğine iliştirilmiş bir not buldum :)

gizli bir hayranım var  ;D