satılık klimalı Golf Mk 2

Başlatan redmonster, 08 Nisan 2012, 09:31:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

redmonster

bu zamana kadar titizlikle korunmuş ve benimde çok özen gösterdiğim aracımı golf 4 almak için satıyorum. degerini bilecek bi arkadaşa gitmesini isterim..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-klimali-hidrolik-direksiyon-turbodiesel-orjinal-golf-2-80505544/detay/
Ne Kadar Duman O Kadar Randuman ..

suskun

hayırlı satışlar maaşallah çok beğendiğim bir araç  :tamamdir
H.G WORKS

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

totemshark

Çok güzel bir araç, hayırlı satışlar.
I :sevgi: my Golf 4

redmonster

teşekkür ederim arkadaşlar.. plakası dahil herşeyiyle özel bi araç 1 yıl kadar oldu biniyorum işte yine golf ailesinin başka bi üyesini almak için satıyorum... aslında satıncada pişman olurmuyum onuda bilemiyorum hayırlısı..

htmetin

yakıtı dışında memnun olursun
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

redmonster

benide en çok düşündüren o ya bunda alıştık bol bol ucuza gezmeye digerleri bize zor gelicek :)

safakaksu90

abi senlemi geçen peşpeşe gaz bastık göztepeden mutluhanın oraya

redmonster

Alıntı yapılan: safakaksu90 - 09 Nisan 2012, 21:06:30
abi senlemi geçen peşpeşe gaz bastık göztepeden mutluhanın oraya

evet bendim.. :)

redmonster

STAK67

hayırlı satışlar yavuz abi arabayı forumdan ilk gören bendim sanırım :) maşallah çok güzel bir gtd

redmonster

Alıntı yapılan: STAK67 - 12 Nisan 2012, 01:09:26
hayırlı satışlar yavuz abi arabayı forumdan ilk gören bendim sanırım :) maşallah çok güzel bir gtd

evet ilk sen görmüştün doğru :) teşekkür ederim hasan umarım kıymet bilen birine verebilirim zaten degerini bilmeyene satmam :)

redmonster

kemanchi

hayırlı satışlar güzel araba
metin