Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
POLO 6R Jant Konusu (Tek Konu) - Sayfa 6

POLO 6R Jant Konusu (Tek Konu)

Başlatan kivanc2003, 20 Şubat 2012, 12:55:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Soldaki Jant mı Sağdaki Jantmı ?

Soldaki
19 (47.5%)
Sağdaki
21 (52.5%)

Toplam Oy Verenler: 40

o.bilge

Mahony

Deutsch spreche,schwer spreche,VW fahre O.o

golfüçyüs

araba gri renkse R jantları çok dolgun duruyo :D

Berkay1991

Aslinda icimde hep bi gti istegi var ama bilemedim iste R da guzel duruyo  :D
Araba fume bu arada cakil grisi

golfüçyüs

o zaman bence R olmalı, arabayı kaslı gösterir :) gti jantları poloda çok sıska şişman gibi görünüyo :D

GermanStyle

Gtı beyaza ıyı gıdıyor dıgerlerıde koyu renge ıyı gıdıyor ben R derım
I♥GermanStyle

GermanStyle

600 lıraya boavısta lazımsa sınırsız bulunur :D Bana ılk boavısta gosterdıler butun polocular onu takıyor dıye 600 dedı daha pazarlık yapmadan :D Sonra GTI aldım 15 ınc 600e aldım 650 dedı de
I♥GermanStyle

KARTAL_07

Tercih meselesi tabi de GTI jantını görmek bile istemiyorum artık ki millet aldığı GTI jantlarını değiştirmek için uğraşıyo ( En yakın arkadaşım değiştirdi bir başka arkadaşımda satılığa çıkartmış satmaya çalışıyor ) R jantı tamam güzel yakışır vs. Ama neden illa o ikisi artık kalıpları aşmak farklı olmak lazım.

mukad

17 inç boavista da cok guzel durur bi düşün ince yanak lastikle 205 45 17 yada r jantı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-butik-auto-dan-triptronik-mf-direk-park-sensorlu-hiz-sabitleyi-74254666/detay
bak bu arabada 17 boavista var

TwinCept

Her gün açılan jant konularından dolayı konu sabitlenip üst konulara taşınmıştır.Jant hakkında artık tek bir konu altında devam edeceğiz arkadaşlar anlayışınız için teşekkür ederim

Berkay1991

Alıntı yapılan: KARTAL_07 - 05 Nisan 2012, 00:45:51
Tercih meselesi tabi de GTI jantını görmek bile istemiyorum artık ki millet aldığı GTI jantlarını değiştirmek için uğraşıyo ( En yakın arkadaşım değiştirdi bir başka arkadaşımda satılığa çıkartmış satmaya çalışıyor ) R jantı tamam güzel yakışır vs. Ama neden illa o ikisi artık kalıpları aşmak farklı olmak lazım.

Haklisin ama gti jantina eskiden beri bi hayranligim var o yuzden aklim onda kaliyo yoksa artik heryer gti janti dolu :/
Aslinda o.z jantlari falan begeniorum ama onlar baya bi pahali oldugu icin bu bilindik jantlara yoneldim ama dogru soluyosun :)

Alıntı yapılan: mukad - 05 Nisan 2012, 08:53:31
17 inç boavista da cok guzel durur bi düşün ince yanak lastikle 205 45 17 yada r jantı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-butik-auto-dan-triptronik-mf-direk-park-sensorlu-hiz-sabitleyi-74254666/detay
bak bu arabada 17 boavista var
Boavista jantida fena degil ama ben pek isinamadim ya ama sagol yardimci oldugun icin :)

kivanc2003

Alıntı yapılan: Berkay1991 - 05 Nisan 2012, 12:10:00
Haklisin ama gti jantina eskiden beri bi hayranligim var o yuzden aklim onda kaliyo yoksa artik heryer gti janti dolu :/
Aslinda o.z jantlari falan begeniorum ama onlar baya bi pahali oldugu icin bu bilindik jantlara yoneldim ama dogru soluyosun :)

Boavista jantida fena degil ama ben pek isinamadim ya ama sagol yardimci oldugun icin :)

16 al derim ben 17 kasaya büyük duruyo kanımca

o.bilge

Alıntı yapılan: TwinCept - 05 Nisan 2012, 09:20:24
Her gün açılan jant konularından dolayı konu sabitlenip üst konulara taşınmıştır.Jant hakkında artık tek bir konu altında devam edeceğiz arkadaşlar anlayışınız için teşekkür ederim
en iyisini yaptın abi

Berkay1991

Alıntı yapılan: kivanc2003 - 05 Nisan 2012, 16:40:29
16 al derim ben 17 kasaya büyük duruyo kanımca

Bende ilk basta 16 dusunuyodum ama 17nin goruntusu cok hosuma gitti hazir almiskende 17 olsun bari diye dusundum :)