Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
yağ pompası

yağ pompası

Başlatan kkat, 04 Nisan 2012, 01:25:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kkat

selam dostlar.. 82 model 1300 cc mk1 sahibiyim. arabamda sürekliolarak yağ lambasının yanması  sonucunda (yağ muşurunun degişimi ,elktrik aksamlarının kontrolü, yağının yenilenmesi ve yağ flitrenin degiştirilmesinin yapılması) yağ pompasını açmak zorumda kaldım.krank miline takılan pompanın içindeki dişlide( küçük dişli) kamalar aşınmiş olduğunu fark ettim.tonacıda kaynakla eski haline getirdim. taktım ama yine lamba kırmızı yanıyor sorun çözülmedi. acaba pompaya başka ne gibi bir işlem yapılabilir.pompa nasıl bir işlem yoluyla takılır  yardımlarınıza ihtiyacım var. Ayrıca içindeki yayı sağlam ve özelligini yitirmemiş.

nizam

yenisini al o kadar masrafa yenisini alırdın
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

kkat

yenisini de bulamadım. nereden bulabilecğimi cevaplarmısınız otoparcasepetinden sormuştum. maalesef yok.

nizam

oto mekanik ali bey

0216 338 08 94

buradan bulursunuz
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

3-rcn

Bendede 1100 cc var ve yag lambasi ara gazi verdiginde yanip sonuyor sabit devirde tuttugun zaman yanmiyor istersen bide yag musurunun oraya yag basinc saati tak rolantide nekdr yag basinci var bi bak bnm aracta rolantide 3- 4,5 kg arasi goruyorum yag pompasini test etmis olursun hic degilse
Fuck You New Model Cars I'm riding Mk1

omertek

1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

kkat

teşekkür ederim.acaba normal basınç kaç olmalı

kkat

çok teşekkürler. biraz geç oldu ama yarın ararım

3-rcn

Ben sifir motor yaptim o degerleri verdi normalide o aralar olmali zahten
Fuck You New Model Cars I'm riding Mk1