Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Caner's 1991 Golf Mk2 GL - SATILDI - Sayfa 19

Caner's 1991 Golf Mk2 GL - SATILDI

Başlatan cnr_mk1, 27 Ocak 2012, 23:46:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nizam

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 21 Mart 2012, 13:56:17
abi o ayna benm dolmuşçuluk yıllarımdan kalma o olmadan olmaz arka 3lüyü görmem lazım  ;D

:)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

cnr_mk1

biliyorum abi öyle demesen iyiydi ama sonunda dedirttim bende  :)

nizam

kusura bakma :) kırılmadın değil mi

Yunus EMRE

cnr_mk1

Alıntı yapılan: nizam - 26 Mart 2012, 09:53:35
kusura bakma :) kırılmadın değil mi
sana kırılırmıyım abi ben  :)  :saygılar

ReDDeviL

Devam o zaman nizam abi ;D
ADK

nizam

Yunus EMRE

cnr_mk1

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 28 Mart 2012, 00:43:48
Devam o zaman nizam abi ;D
gaz verme leynn  :D

Alıntı yapılan: nizam - 28 Mart 2012, 10:06:31
zorla söyletiyor :D

uyma abi sen altanın dediklerine.ben aynayı söktüm zaten  ;D

ilker mk2

Caner abi sen bu arabayı nerden aldın ya 2aydır düşünüyorum facede bi buluşma fotoğrafında gördüm caner abi arabayı değiştirmiş dedim bi kaç fotoğrafa baktım araba o kadar tanıdık geliyo ki defalarca gördüğüme yemin edebilirim diye içim içimi yiyodu şimdi konuyu görüp resimlere bakınca hatırladım bostancı günaydının arka sokağında duruyodu araç her geçtiğimizde mahalledeki cocuklarla gösteriyoduk birbirimize maşallah allah kaza bela ceza göstermesin inşallah :sevgi: :sevgi:

cnr_mk1

Alıntı yapılan: ilker mk2 - 03 Nisan 2012, 00:42:07
Caner abi sen bu arabayı nerden aldın ya 2aydır düşünüyorum facede bi buluşma fotoğrafında gördüm caner abi arabayı değiştirmiş dedim bi kaç fotoğrafa baktım araba o kadar tanıdık geliyo ki defalarca gördüğüme yemin edebilirim diye içim içimi yiyodu şimdi konuyu görüp resimlere bakınca hatırladım bostancı günaydının arka sokağında duruyodu araç her geçtiğimizde mahalledeki cocuklarla gösteriyoduk birbirimize maşallah allah kaza bela ceza göstermesin inşallah :sevgi: :sevgi:
saolasın ilker teşekkür ederim.aracı 27 ocakta maltepe aydınevlerden aldım.kesin görmüşsündür  maltepede

ilker mk2

aa aynen abi şimdi hatırladım bende lisede aydınevlerde okudum ordada görmüşlüğüm vardı maşallah abi aracına hayırlı olsun :)

cnr_mk1

saolasın güzel kardeşim.teşekkür ederim  :) simdi daha temiz daha diri.eski sahibi biraz yormus bakmamıstı saolsun  :-[

ilker mk2

olsun Caner abim şimdi emin ellerde el bebek gül bebek bakıldığına eminim :) bi mk2 imizi daha kurtardık çöp olmaktan sayende :)

cnr_mk1

eyvallah ilkerim saolasın.elimden geldiğince bakıp koruyup kolluyorum.  :)