Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

rsb

tamponumu söktürdüm cumaya kadar tamponsuz gezicem :)  ama cumartesi  bomba gibi resimlerle  geliyorum :)
+ + +
an itibariyle  cemiyetten kare plakamıda almış bulunmaktayım :)  :tamamdir

zetec_zetec

stickerlarımı hallettım bugun takılmıştır hayırlı olsun  >:D

rsb

projemi hızlandırdım ve   bugün  9n3 abt karlıgı aldım 6n poloma :)

golf_4

Vorsprung Durch Technik

MeTHea35

chemisamet

Paşa oto eyüp ustanın yanına gittim baştan aşağı çekap yaptı sağolsun eyüp abi kabarık bi listele uğurladı beni kara kara düşünüyorum

tech_00

Alıntı yapılan: chemisamet - 06 Nisan 2012, 01:49:12
Paşa oto eyüp ustanın yanına gittim baştan aşağı çekap yaptı sağolsun eyüp abi kabarık bi listele uğurladı beni kara kara düşünüyorum

Halledersin Sametim takma kafana  ;)

rsb

inşallah bi aksilik cıkmazsa  arabamı yarın  bitiriyorum  en güncel fotolarla  geliyorum :)

o.bilge

metalteo

Lpg fullendi 50 tl lik benzin alındı , İç dış yıkandı. yeniden aşık oldum arabama  :sevgi:

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

salihsefa

Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

o.bilge

patlak sandığımız lastiğin iğnesi bozukmuş. gittik yaptırdık. bide cilalı falan yıkadık bizim karakaçanı ;D

rsb

app  işini ertelemek zorunda kaldım ya .. ay sonunda muayene var  dedim bi ihtimalde olsa  kıllık yapmasınlar diye cemiyetten kare plaka aldım hem ucuz hem güvenli :) sadece 10 TL :)