Hırsızlık , Jant

Başlatan onuremre, 03 Nisan 2012, 15:11:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mukusar

geçmiş olsun umarım türk polisi yakalar  ::)
G T I

west_55

vtt

çok geçmiş olsun,kasko olması iyi olmuş.

onuremre

Tabı Sekkılsın yaa

efecelebi

Geçmiş olsun, miğde bulandırıcı bir durum :(
Follow me Home Uğurlama - Karşılama Işığı Modülü için Lütfen Aşağıdaki Linke tıklayın.

http://www.vwtr.net/forum/satilik/follow-me-home-ugurlama-isigi-modulu-isik-sensorlu-t21265.0.html

ak8624

1.Arac VW 1302S           1972-----3.Arac VW Golf Cl  Mk2  1984
2.Arac VW Golf Gti Mk1  1981-----4.Arac VW Jetta C Mk1  1982

ceceduman

karaktersiz(ler) geçmiş olsun :(

tuncyapici

geçmiş olsun dostum da aracın anahtarını mı bulmuşlar kasko iyi ödemiş anahtarların hepsini istiyor 2 anahtarıda istiyor eğer anahtarların 2 sini de verirsen aracını öder ama biri ni verirsen sıkıntı yaşarsın nerden bileyim senin yapmadığını diyor kasko sistemden immobilezer anahtarın yedeği falan yapılmış mı diye iyi bir araştırmadan geçiyor bu arabaya hırsız nasıl girer peki o şekilde

ak8624

Alıntı yapılan: tuncyapici - 05 Nisan 2012, 01:17:20
geçmiş olsun dostum da aracın anahtarını mı bulmuşlar kasko iyi ödemiş anahtarların hepsini istiyor 2 anahtarıda istiyor eğer anahtarların 2 sini de verirsen aracını öder ama biri ni verirsen sıkıntı yaşarsın nerden bileyim senin yapmadığını diyor kasko sistemden immobilezer anahtarın yedeği falan yapılmış mı diye iyi bir araştırmadan geçiyor bu arabaya hırsız nasıl girer peki o şekilde

Kaskoda arac direk calındıgı taktirde butun anahtarları ister.
Ama ilk once ev soyulmus daha sonra arac calınmaya calısılmıs. Yani arac calınmamıs sadece araca zarar verılmıs. Hasar bedeli agır oldugundan pert etmisler.
Eger siz ilk evim soyuldu sonra aracımın anahtarlarını da calıp aracımı calmıs derseniz bunu da tutunakta belirtirseniz kasko sizden anahtar isteyemez ve aracınız parasını oder
1.Arac VW 1302S           1972-----3.Arac VW Golf Cl  Mk2  1984
2.Arac VW Golf Gti Mk1  1981-----4.Arac VW Jetta C Mk1  1982

onuremre

ergo sigortada arkadaşim çalişiyo o yardimci oldu bu ay sonu ödeme yapacaklarini bildirdiler anahtarlarimin hepsi duruyo orj anahtarım aracın ustundeydı vurunca korkudan almamıslar galıba
Tabı Sekkılsın yaa

afk63

geçmiş olsun dostum. bugunde benm kardeşimin 3. zenex cihanızı patlattılar. kasko bizden bilicek bu sefer artık .. allah belasını versin bu hırsızların

kemal_koker

bu paylaşımları okudukça tedirgin oluyorum rcd 510 um için  :-[

caner4

This is the best one until we make a better one.......