Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Tr. de tek 1.8 Vos - Sayfa 2

Tr. de tek 1.8 Vos

Başlatan Ouzoo, 13 Kasım 2007, 15:36:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ouzoo

Canların aracın resimleri oykmu yahu merak ettim çok övüldü :-X
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

volksport

Alıntı yapılan: suggestion - 13 Kasım 2007, 19:12:43
Canların aracın resimleri oykmu yahu merak ettim çok övüldü :-X

Ouzoo

uu ben bu halini görmemiştim :) gerçekten hoşmuş ed ama yinede siyah diyorum :) tşk eralp
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

cabrio63

dtm silecek kaputta mandal ve alt ön spoiler harici 10 üstünden 10 ;)

volksport

Alıntı yapılan: suggestion - 13 Kasım 2007, 20:16:05
yinede siyah diyorum :) tşk eralp

Oğuz merak etme bi tanede biz yapıcaz, Allah nasip kısmet ederse, bakalım bizimki nasıl olucak....

Ouzoo

eralp Allah uzun ömür verirse bende yapıcam bi cafer bi  t3.. Allah her vw severe böyle canlıları yaşamak nasip etsin :)

volksport

Alıntı yapılan: suggestion - 13 Kasım 2007, 20:30:56
eralp Allah uzun ömür verirse bende yapıcam bi cafer bi  t3.. Allah her vw severe böyle canlıları yaşamak nasip etsin :)

Oguz ben okulu bekliyorum kardeşim, ondan sonra askerden gelince hemen başlamaya çalısıcam vos işine...

Ouzoo

Alıntı yapılan: volksport - 13 Kasım 2007, 20:45:08
Oguz ben okulu bekliyorum kardeşim, ondan sonra askerden gelince hemen başlamaya çalısıcam vos işine...
valla bende emekliliğe kadar yolu var sanrım eralp :D

nizam

Alıntı yapılan: suggestion - 13 Kasım 2007, 20:49:31
valla bende emekliliğe kadar yolu var sanrım eralp :D
emekli olabilecez mi peki oğuzcum altımışbeş yasına gelince pek zamanımız kalmayacak gibi geliyor.... :D  ;D :melek:
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Ouzoo

Alıntı yapılan: nizam - 15 Kasım 2007, 00:37:01
emekli olabilecez mi peki oğuzcum altımışbeş yasına gelince pek zamanımız kalmayacak gibi geliyor.... :D  ;D :melek:
Yok moruk o olaydan ben yırttım 2006 eylülde yapıldı kaskom  :saskin: :D :D

escocem

eralp alttaki resmi nerden buldun ben çekmiştim o resmi, forumda gördüğümüde hatırlamıyorum..renge aldanmayın :)canların aracın her noktasında emeğim vardır fakat gerçekten bu sekide konuşmamın sebebi bunla alakalı değil.devri yaparken üzülmüştüm resmen :t
Alıntı yapılan: volksport - 13 Kasım 2007, 19:35:49

volksport

Alıntı yapılan: escocem - 15 Kasım 2007, 16:13:28
eralp alttaki resmi nerden buldun ben çekmiştim o resmi, forumda gördüğümüde hatırlamıyorum..renge aldanmayın :)canların aracın her noktasında emeğim vardır fakat gerçekten bu sekide konuşmamın sebebi bunla alakalı değil.devri yaparken üzülmüştüm resmen :t

Ben bulurum Cem, Benim için vosvos olsun içinde gerisi önemli değil butun tr deki voslarla beraber çekilmiş bir koleksiyon yapıcam kendime az kaldı bitiyo.. :D :D :D :D

Eline sağlık Resimler içinde  :tamamdir

beetle65

Mavi volkswagen siyahtan 10 gömlek daha üstün bence

Orjinallik bozulmadan yapılmış  :tamamdir
HAYATTA HİÇ BİR ŞEY SAĞLIĞINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİLDİR.LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT