Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

o.bilge

eldiven şeklinde mikrofiber kurulama bezi aldım. bir tane de silme bezi sordum 30 lira dedi :o

DenQ

Fren diskleri, ön arka balatalar ve yağını değiştirdim :)

salihsefa

motor içi temizleyici atıp yağını filtresini değiştirdim.
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

bermuda24

en sonunda plakalıklardan söküp kurtuldum foto çekemedim maalesef yakında :sevgi:

smoke

fatih kardesim,
bi sorun var galiba direct mesaj gonderemiyorum sana, arac cok yakisikli, bizimkisi ne zaman boyle olacak :-)

ne zaman basliyoruz?

o.bilge

Lastiğim patlamış. Yol yardımı ustasının dediğine göre patlatılmış. Jantlara mı nazar değdi ne oldu. Adam dedi ki sen birinin park yerine çekmişsindir. Buradan o cibilliyetsizin gelmişine geçmişine, 7 değil 77 ceddine selamlar.

kemal_koker

yanlış parkın cezası geçmiş olsun özgürüm takma kafana yama yaptır :D

GolfMk1Cabrio

Bu gün 3 öğün tozunu aldım dolandım durdum arkadan sellektör atıp ufak araba diye dalga geçen şahinciye güzel bi ders verdim kulağım çınladı ama arkadaki halleri çok hoşuma gitti  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: smoke - 31 Mart 2012, 23:15:58
fatih kardesim,
bi sorun var galiba direct mesaj gonderemiyorum sana, arac cok yakisikli, bizimkisi ne zaman boyle olacak :-)        selanlar abicm. Ben egsozumu bakımlrmı yaptm cok şukur. Senınknı çok yaknda alıyorz garaja. Adam gbi bakımını ve yürumsi ıcin gerekenlri yapyorz :)

Exclusive Garage

DenQ

yazlık jantlarımı yıkadım sildim arabanın arkasına attım, takılmayı bekliyorlar :)

tech_00

Gaza geç geçiyoduk lpg ciye gıdıp gaz kalibrasyonu yaptırdım..Hee bide gazı fulledim  ;D

kemal_koker

depomu fulledım 35 tl aldı zaten :D sonra az gittim uz gittim dere tepe 390 km gıttım :D :D :D

o.bilge

kemal_koker