Polo 6r Tdi Highline

Başlatan dirk, 18 Mart 2012, 03:52:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n3co

Alıntı yapılan: o.bilge - 22 Mart 2012, 20:44:05
nasil 900 ya ender 1500 e satiyo ibrahim abi sen kaca almistin

ankara şaşmazda buldum, eski direksiyonu veriyorsun bu fiyata veriyor. aftermarketten 2 adet almıştım dedi. parçalar orjinal servis kodlu. kredi kartı imkanı var.
google.com > En Güncel Polo Sitesi.

o.bilge

Alıntı yapılan: n3co - 22 Mart 2012, 23:35:04
ankara şaşmazda buldum, eski direksiyonu veriyorsun bu fiyata veriyor. aftermarketten 2 adet almıştım dedi. parçalar orjinal servis kodlu. kredi kartı imkanı var.
iyiymiş vallahi.

aykuttuncer

bizim gökhan :) bende hasardayım şu anda

CeM öZeR

Kardeşim Allah kaza bela vermesin aracın güzel ve ilgi çekici. :) Yalnız hepsini geçtim de arabanda koltuk ısıtma mı var bana mı öyle geldi?

onuremre

koltuk ısıtma var bende yaptırcam bu g60 adlı uyeyının sattıgı ısıtıcı maddelerını bulamadım ya:S
Tabı Sekkılsın yaa

dirk

ceceduman

bu resımdekı motorla kapıstınızmı :) ?

o.bilge

vay anam vay brembo :D tabi arkalar da disk olunca böyle oluyo ;D

onuremre

Tabı Sekkılsın yaa

revolverman

Merhaba arkadaşlar, şu koltuk ısıtma anahtarlarını nereden bulabilirim acaba? Birde ısıtıcıları araca nasıl bağladınız veya tanıttınız. Benimde böyle bir projem varda yardımcı olursanız sevinirim.  :)

dirk

koltuk ısıtma hakkında boş bi vaktimde detaylı olarak yazacağım ankarada olan arkadaşlar warsa beraber yapabiliriz.. araba model sorun değil...

Arabaya tanıtma gibi bişey yok sadece düğmeyi kodladık .... koltuk ısıtma düğmesini sınırsın basılan boş düğme bizim  koltuk ısıtma ise 2 kademe  yani   1 2 ve boş şeklinde basacak bi dewre yaptırdık sonra bağladık tamamen aractan bağımsız sadece orjinal düğmeyi kullandığımız için orjinal duruyor :D

dirk

Alıntı yapılan: ceceduman - 28 Mart 2012, 01:08:24
bu resımdekı motorla kapıstınızmı :) ?

:D bununla değilde baya motorla bastık

ceceduman

sonuç neoldu :) ankaradaki bi çok motorcuyu tanırımda :)