Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
POLO 6R RCD 510// RNS 510//RNS 310//NECVOX 939 HD ÇÖZÜMLERİ - Sayfa 15

POLO 6R RCD 510// RNS 510//RNS 310//NECVOX 939 HD ÇÖZÜMLERİ

Başlatan Ayberk01, 22 Mayıs 2011, 17:37:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tunataskiran

ar lox cihaz.. cuma günü bidaha sökülcek.. şu park lamba işini söylerim elektrikçiye dener mantıklı inş olr:)

kemal_koker

tunataskiran

vallaha ben beğeniyorm:d herşeyi necvoxla aynı aralarında 500 600 lira gibi bi farkla daha ucuz dışı da aynı necvoxta yazmıyor herkes orjnal sanıyor:D

kemal_koker

hele foto link filan koy bakiym nasıl ben bir kaç tane buldum netten onlar çirkin geldi gözüme

tunataskiran

ihsanks

beyler tampona takilan park sensoru seklinde geri gorus kamerasi buldum taylandda klavuzlu 30$ fiyati nasil sizce alinir mi iyi mi fiyat

kemal_koker

Alıntı yapılan: ihsanks - 29 Mart 2012, 13:55:01
beyler tampona takilan park sensoru seklinde geri gorus kamerasi buldum taylandda klavuzlu 30$ fiyati nasil sizce alinir mi iyi mi fiyat

markası nedir

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

kemal_koker

nokia tlfnumda kullandıgım sd kartımı aynı zamanda rcd 510 da da kullanıyorum. ve sd kartı okuyup şarkıları çalmaya başlaması 6-7 dakıkayı buluyor. kartın içinde haritadan  foto.lara ses kayıtlarından tut ıvır zıvır ne varsa dolu. ondan dolayı geç okuyor olabilir mi ?

ihsanks

Alıntı yapılan: o.bilge - 29 Mart 2012, 19:34:44
+1 delmeyin tamponlari
plakalik icik olanda vardi o 66 dolaa geliyo du ki zaten digerinide almadim okudugum kadariyla bi arca daha almak lazim o da pahali herhalde ne gerek var zatendondum.tamponu deldirmeyin dediginizde zaten delmiyolar mi park sensorleri icin bunu da ayni hesap delip takiyolar

kemal_koker

rcd 510 dvd mp3 ü okur mu yoksa deneyerek mi öğreniym ?

tunataskiran

dene:d bilmiyorum:d
yawaşlık sebebi 2500 dosya üstünü okumuyo rcd ler veri fazlalığı varsa ble sd kartlarda class var class 4 se o yüzden yavaştır. 50 lira ver 8 gb sd class 10 al sandisc falan at gibi olur:d
kamera işini halledemedik alet görüntüyü otomatik vermiyor. değiştiricem.