BENZİM ZAMLARINA ÇÖZÜM.....

Başlatan sedozo, 25 Mart 2012, 23:00:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BENZİM ZAMLARINA NASIL ÇÖZÜM BULUNUR????

Kontak kapatarak...
Yürüryüş yaparak...
Dilekçe ile....
Benzin almayarak...
Beni karıştırmayın halimden memnunum....

htmetin

Siyah inci petrolün kullanılmaya başlanan 1800'lü yılların sonlarından itibaren dünya petrol rezervinin 100 yıllık bölümünü hep birlikte tüketmiş bulunuyoruz :) Ama yeni bulunan petrol yatakları ve tahmin edilen bölgeler ile birlikte bu rezerv öyle sanıldığı gibi hiçte azalmış sayılmaz örneğin Çin okyanusun altında 100 yıllık bir rezerv buldu. Antartika da buzulların altında ve kanadanın alaska bölgesinde yine 100 yıllık rezervler mevcut. Amerika petrolü artık;  petrollü şeyl (petrol türetebilen kaya)'ni daha verimli işleyerek petrol ihtiyacını iç kaynaklardan giderme yolunda emin adımlarla ilerliyor. Sonuç olarak önümüzde 100 yıl da yine petrol önemli stratejik konumunu koruyacak. Arz-talep dengesinin korunması pek mümkün görünmese de yeni enerji kaynaklarının geliştirilmesi petrolün yakıt olarak kullanılmasının azalması ile ucuzlaması mümkün gibi ama daha değil..

Vwtr.net haberler servisi Hasan:)))
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

arda_86xxx

Alıntı yapılan: htmetin - 26 Mart 2012, 11:33:42
Siyah inci petrolün kullanılmaya başlanan 1800'lü yılların sonlarından itibaren dünya petrol rezervinin 100 yıllık bölümünü hep birlikte tüketmiş bulunuyoruz :) Ama yeni bulunan petrol yatakları ve tahmin edilen bölgeler ile birlikte bu rezerv öyle sanıldığı gibi hiçte azalmış sayılmaz örneğin Çin okyanusun altında 100 yıllık bir rezerv buldu. Antartika da buzulların altında ve kanadanın alaska bölgesinde yine 100 yıllık rezervler mevcut. Amerika petrolü artık;  petrollü şeyl (petrol türetebilen kaya)'ni daha verimli işleyerek petrol ihtiyacını iç kaynaklardan giderme yolunda emin adımlarla ilerliyor. Sonuç olarak önümüzde 100 yıl da yine petrol önemli stratejik konumunu koruyacak. Arz-talep dengesinin korunması pek mümkün görünmese de yeni enerji kaynaklarının geliştirilmesi petrolün yakıt olarak kullanılmasının azalması ile ucuzlaması mümkün gibi ama daha değil..

Vwtr.net haberler servisi Hasan:)))
:tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :sevgi: :sevgi:

lostys

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 26 Mart 2012, 10:39:48
Yasası olmayan bir ülkede ne yaparsanız boş.. Akıtılan şehit kanları için türkiye hersene 1-2 defa ayakalnıyorda neoluyor.. Kan a ses çıkarmayan benzine hiç ses çıkarmaz boşverin derim. Ama en azından herkez bir dilekçe verip yargının önüne tüm tr den şikayet dilekçesi giderse belki bişeyler olabilir.
bu dediğini ben hakim beye sordum :) güldü adam, demekki bişi olmaz :D

uAlper

Beni karıştırmayın halimden memnunum....a oy verdim niyesi,
isterseniz yırtın azınlık olarak ses duyuramazsınız
diğer forum sitelerinde bir sürü ortamda konuşulmuş bir konu hiçbir ilerleme kaydedilemez sonucuna varıldı :)
benzin 10lira olsun zengin fakir belli olsun :)
İnsanlar alemde hayal ettikleri müddetçe yaşar...
                                                    YAHYA KEMAL

Mk1GTI

Alıntı yapılan: lostys - 26 Mart 2012, 14:29:50
bu dediğini ben hakim beye sordum :) güldü adam, demekki bişi olmaz :D

Yazının başında yazdım zaten Yasası olmayan diye sonra belki dedim ilker.. :D :D :D İnsanı ipleyen yok, Gerekli sivil toplum örgütlerini ipleyen yok, Ne kalıyor geriye.. Mıcımızı yırtıyoz biz hala daha Cumhuriyet ile yönetilen bir memleket değiliz diye :D :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Mk1GTI

Alıntı yapılan: uAlper - 26 Mart 2012, 14:36:05
Beni karıştırmayın halimden memnunum....a oy verdim niyesi,
isterseniz yırtın azınlık olarak ses duyuramazsınız
diğer forum sitelerinde bir sürü ortamda konuşulmuş bir konu hiçbir ilerleme kaydedilemez sonucuna varıldı :)
benzin 10lira olsun zengin fakir belli olsun :)  >:D

Zengin LPG kullanıyor yada dizel.. Gerçi artık şahsına ait araçlarıda yok hep kiralık.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Cabrio

Ben en sonunda kendimi yakıcam o benzinle belki ben göremiycem o günleri ama en azından siz rahat ediceksiniz  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

alper19

bu zam olayinin geri cekilecegini yada alinan vergide indirime gidilecegini hic tahmin etmiyorm bende
simdi yapilan protesto pek bi ismizi yaramaz bu isin o vergiler konulmaya basladigi zaman yapilmasi lazimdi biz yirtinalim yollari kapatalim sagi solu yakalim 5 krs indirim yaparlar oturturlar bizi
devlet bole bi sicak para kaynagindan zaten vazgecmez
bi muz cumhuriyetleri kadar olamiyoruz ona uzuluyorm ben adamlar benzine 10 cent zam geldi diye hukumeti devirmeye kalkiyolar bizde tik yok malesef buna bende dahilim

htmetin

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 26 Mart 2012, 16:02:07
Ben en sonunda kendimi yakıcam o benzinle belki ben göremiycem o günleri ama en azından siz rahat ediceksiniz  ;D

Dur bari Tüp takalım sana :))
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: htmetin - 26 Mart 2012, 16:43:58
Dur bari Tüp takalım sana :))
yyy havaya uçmaktansa cayır cayır yanmayı tercih ederim en azından etrafımdakiler ısınır  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

kuzeyank

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 26 Mart 2012, 10:39:48
Yasası olmayan bir ülkede ne yaparsanız boş.. Akıtılan şehit kanları için türkiye hersene 1-2 defa ayakalnıyorda neoluyor.. Kan a ses çıkarmayan benzine hiç ses çıkarmaz boşverin derim.
:tamamdir :tamamdir :tamamdir
Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler.

5ani5 mk2

asslında çok moraimm bozuluyoo bu benzinn zmalarınaa ama aracım gti oldugu içinn diilll... kazık yedigimiz içinn sinirleniyorum... yapıcakda pek bişi yok sanırım İnadına GTİ :=)
Exclusive Garage

umut_mk4

bu halinden memnun olan 7 kişi akp lı herhalde elestirmek istemıyor
2015 1.4 125ps highline