Bugün trafikte hangi "vwtr.net" üyesini gördünüz ?

Başlatan white quattro, 21 Mayıs 2011, 01:01:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dj_burak

Alıntı yapılan: pilotmk2 - 17 Mart 2012, 16:49:10
evet kardeşim dogru  o rda oturuyorum  eyvallah seninkide canlıydı bayag kırmızı nede olsa :tamamdir

Saol kardeşim pasta ciladan yeni çıkardım bide yıkatmıştım ondandır  :saygılar

hrntncy

28 EE 797 ozan abinin Beyaz jettası sahil yolunda gördümm (: makas atıyorduu bu arada :=)
Her Honda 'GTI' tarafından avlanmaya muhtaçtır I LOVE MY POLO

golfmk1furkan

Bu MK3 bizim evin orda duruyor ama kimin bilmiyorum  :t Arac vwtr.net üyesi camda sticker var  ^-^

AG0463

çorluda 3 tane polo gördüm hepsi basıktı. guzellerdi valla. ;)
GTD

golfüçyüs

bu sabah saat 8:30 civarı avcılar e-5te emrah abinin beyaz cabrio yu gördüm maşallahı var :D

arda_86xxx

Alıntı yapılan: golfüçyüs - 22 Mart 2012, 19:23:44
bu sabah saat 8:30 civarı avcılar e-5te emrah abinin beyaz cabrio yu gördüm maşallahı var :D
eyvallah kardesım :) malum evlenıyoruz ev ısını eğlence ısını ve fotoğraf cı işini halletmeye gıdıyordum yakupuya :)

golfüçyüs

Alıntı yapılan: arda_86xxx - 22 Mart 2012, 19:27:56
eyvallah kardesım :) malum evlenıyoruz ev ısını eğlence ısını ve fotoğraf cı işini halletmeye gıdıyordum yakupuya :)
tahmin ettim abi hayırlısı olsun diyelim :) forumca düğüne damgamızı vurmayı düşünüyoruz :D

arda_86xxx

eyvallah kardeşim akrabalarımdan cok sizlerin gelmesini istiyorum...yakında açıcaz konumuzu duyurumuzu mekan ı ayarladık cok güzel arabaları rahatça park eder. teras ta açık hava tam bize layık :)
Alıntı yapılan: golfüçyüs - 23 Mart 2012, 14:56:08
tahmin ettim abi hayırlısı olsun diyelim :) forumca düğüne damgamızı vurmayı düşünüyoruz :D

cnr_mk1

Alıntı yapılan: arda_86xxx - 23 Mart 2012, 19:22:16
eyvallah kardeşim akrabalarımdan cok sizlerin gelmesini istiyorum...yakında açıcaz konumuzu duyurumuzu mekan ı ayarladık cok güzel arabaları rahatça park eder. teras ta açık hava tam bize layık :)
adamsın Damat bey.Ben Ölmezde yaşarsam,bizim oğlanıda satmazsam ordayım biliyosun.ama davetiyeyi adresimde görmek isterim.davetiyeler basılınca acık adresimi msj atarım  :)

salihsefa

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 24 Mart 2012, 00:00:52
adamsın Damat bey.Ben Ölmezde yaşarsam,bizim oğlanıda satmazsam ordayım biliyosun.ama davetiyeyi adresimde görmek isterim.davetiyeler basılınca acık adresimi msj atarım  :)

davetiye dağıtmak kadar zalım bi iş daha yok caner, sen bekarsın galiba :) isteme kardeş davetiye hakkaten dağıtması zulum yaa  :D.

emrah hocam hayırlı olsun şimdiden.
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

cnr_mk1

Alıntı yapılan: salihsefa - 24 Mart 2012, 00:28:07
davetiye dağıtmak kadar zalım bi iş daha yok caner, sen bekarsın galiba :) isteme kardeş davetiye hakkaten dağıtması zulum yaa  :D.

damat olmak kolay değil.gülü seven dikenine katlanır.hayatta bi kere oluyor böyle şeyler.ayağıma getirsin demiyorum kargolasada olur  :)

arda_86xxx

tamam kardeşim kargo ile göndericem söz veriyorum sana :) Diğer arkadaşlarımızada uzakta olanlara da kargo ile göndericem :) hemen sevinme sadece sana göndericem diye :)
Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 24 Mart 2012, 01:19:31
damat olmak kolay değil.gülü seven dikenine katlanır.hayatta bi kere oluyor böyle şeyler.ayağıma getirsin demiyorum kargolasada olur  :)

arda_86xxx

eyvallah ustam saolsın :) belki o tarıhte istanbula yolun düşer ise bekleriz..
Alıntı yapılan: salihsefa - 24 Mart 2012, 00:28:07

lostys

valla zamanında biz de ayağınıza kadar getirmiştik davetiyeyi taaa gönen den istanbula ama  :t  :t  :t burak sağolsun dağıttı herkeslere...  :bekleriz: