Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 647

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

o.bilge

EDS lerin yerini bilmekte fayda var

cnr_mk1

Arka kampanaları cix yeşile boyadım...  :D :D

kemal_koker

8den 11e kadar iç dış misler gibi hemde sevgi katılarak :D

htmetin

eve trafik cezası gelmiş.. bakalım ne kadar?  >:(
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

htmetin

82 km hızla maltepe sahilde radara girmişim :) oradaki hız sınırı kaçtı ki ulan?  154  TL gibi ohannes bir ceza var şu anda elimde. Cezayı elime aldım yani :) benzine zam, vergiye zam, cezada bir yandan, (sakallarım pas içinde önüm arkam pus içinde..)  Satıyorum lan arabaya..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

nizam

Alıntı yapılan: htmetin - 21 Mart 2012, 15:15:14
82 km hızla maltepe sahilde radara girmişim :) oradaki hız sınırı kaçtı ki ulan?  154  TL gibi ohannes bir ceza var şu anda elimde. Cezayı elime aldım yani :) benzine zam, vergiye zam, cezada bir yandan, (sakallarım pas içinde önüm arkam pus içinde..)  Satıyorum lan arabaya..

nasıl yaptın o işi :) geçmiş olsun
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

barut

geçmiş olsun bilader hiç sevmem bu ceza işini. Ödeme nasıl olsa af çıkar seçim öncesi :D

nizam

Alıntı yapılan: barut - 21 Mart 2012, 15:26:43
geçmiş olsun bilader hiç sevmem bu ceza işini. Ödeme nasıl olsa af çıkar seçim öncesi :D

az önce şirketin trafik cezasını ödedik nisan ceza kesilmiş temmuzda ibra etmişler öyle bir belge yok faizi ile beraber 196 lira tek seferde ödedik devlet alacagına şahin vereceğine sercedir abi ne affı :)

Yunus EMRE

barut

bizim proje müdürüde izmir dönüşü 119km hızla yakalanmış radara 320 liralık ceza 240 ödendi :D

o.bilge

kupon yaptım oğluma tutarsa bi iç dış yıkatıcam tutmazsa kısmet ;D

nizam

Alıntı yapılan: barut - 21 Mart 2012, 15:31:23
bizim proje müdürüde izmir dönüşü 119km hızla yakalanmış radara 320 liralık ceza 240 ödendi :D

15 gün içinde ödersen indirim var abi, asıl olan nasıl bir mantık hem trafik terörünü engellemek istiyorlar hemde ceza kesip indirim yapıyorlar

Yunus EMRE