Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Anadolu Yakası

Anadolu Yakası

Başlatan AKBEY77, 14 Temmuz 2007, 00:09:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AKBEY77

Arkadaşlar
Aracınıza Bakım Yaptırdığınız Bildiğiniz Tavsiye  Edebileeğiniz  Harbi bir vw ustası varmı. sadece şöyle bir baktırayım. filtre, buji vs...

volksport

Anadolu Yakası  :(

SPoRTeXHauST

Hiç gitmedim, bilmiyorum ama Tholl-ga nın gittiği ve kısa zaman içinde benimde gideceğim, Bostancı VW Tech diyebilirim.
Ama, filtre - buji içinde harbi bi ustaya gerek yok :)
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

Firestarter

Alıntı yapılan: SPoRTeXHauST - 14 Temmuz 2007, 22:57:25
Hiç gitmedim, bilmiyorum ama Tholl-ga nın gittiği ve kısa zaman içinde benimde gideceğim, Bostancı VW Tech diyebilirim.

Bende orayı tavsiye edecektim. Bu arada oraya giderseniz, kapının önününde ufak bir sürpriz ile de karşılaşabilirsiniz  :)

Tholl-ga

Tholl-ga

VWTECH Bostancı San. Sit G Blok No:2    0216 575 1149

ilkan

TuningLINE

http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

Tholl-ga

hea ilkanın abini cab i ni dio :)
koymuştum resmini :D

Firestarter

Evet cabrio ve hemen yanındaki mk II gti  ;)

AKBEY77

Ya alında buji filtre değil maksat. motoru dinlesin egzosu dinlesin .işin aslı muayene etsin bişiler varmı.ilaç yazacakmı maksat check up un minimize edilmesi. yani bostancıda ki ustayı tavsiye ediyorsunuz. tamam başka varsa kabulumdür. yorumlarınız için teşekürler.

Suti

ben büyükcekmeceden bostancıya gidiyorum servbise sahsen

serkov

İlkan abi'nin muhteşem servisi.

Ne kadar artık benden nefret ettiğini düşünsemde ona gitmekten vazgeçmeyeceğim.

Bir de emre var orda çalışan, o da çok iiyidir.. severiz :)
Aus Liebe zum Automobil. Otomobil Aşkına. http://img401.imageshack.us/img401/1295/vwdasautologoqc9.jpg

uygaraga

istanbul gaziosmanpaşa vw paşa otomotiv tavsiye ederım   0212 475 35 35 servis numarası eyüp ustayla görüşebilirsin kendisi ve yanındakı ustalar vw ve audi servislerınde yıllarca çalışmış ustalar çok sağlam bi ekip