VW oyuncak dünyası

Başlatan TuningLINE, 18 Ekim 2006, 10:57:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ouzoo

Arka pandizot üstü garajımdan =)

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Firestarter

Alıntı yapılan: suggestion - 09 Kasım 2007, 00:23:53
Arka pandizot üstü garajımdan =)

Sokak lambası ışığı altında hoş ve gizemli çıkmışlar Oğuz.  :tamamdir

Ouzoo

Biraz önce onları çekerken birde köpek rht dursaydı  :D
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Ouzoo

TuningLINE

rahatsız bir köpeğe benziyor :)
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

Ouzoo

Yalandan havlıyo sağa sola.İşi gücü benle uğraşsın :)

TuningLINE

Alıntı yapılan: suggestion - 09 Kasım 2007, 10:08:13
Yalandan havlıyo sağa sola.İşi gücü benle uğraşsın :)
o zaman sende bir sıkıntı var demekki bişi yapmışsın köpeğe seni görünce gıcık oluyor :)
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

Ouzoo

Yok yaa benden başka kemik alan yok velete =) gidiom migrostan kilosu 2 ytl ye kemik alıom kendim poğaça yiom sbhları daha napiim :D

Firestarter

Alıntı yapılan: suggestion - 09 Kasım 2007, 15:26:09
Yok yaa benden başka kemik alan yok velete =) gidiom migrostan kilosu 2 ytl ye kemik alıom kendim poğaça yiom sbhları daha napiim :D
Gerçekten yapıyorsan helal sana kardeşim. Çok sevaba giriyorsun çok. Bizede bir ara kilosu 16 ytl' den birkaç kilo profiterol al da yiyelim  ;D

Ouzoo

ahahahahah neden almiim iboocum, yetmiyo babamın kemeerlerini çaldım 2 tane tasma yaptım mahallenin veletleride çaldı bende annemin kemerini çaldım en son kırmızı ondan yaptım tasma belediye zehirlemesin diye :)

erdemözkan

ya ben ordaki multivan ı almak istiyorum nerde satıyolar ya lüffen söleyin almam lasım nerde bulabiliriiim :o :o
http://img237.imageshack.us/img237/4259/signature0p.png
♣♣♣ 34 RC 737 ♣♣♣ 34 RC 737 ♣♣♣ 34 RC 737 ♣♣♣ 34 RC 737 ♣♣♣ 34 RC 737 ♣♣♣