Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 229

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

salihsefa

Alıntı yapılan: TEYOLOGY - 16 Mart 2012, 02:39:44
anlaşıldı. bir önceki alışverişinde beynini vermiş takasa. artık ondan her şey beklenir.

;D ;D ;D ;D ;D ;D
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: 90khan - 16 Mart 2012, 00:39:51
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-cici-makina-78328058/detay bu nedir ya 7500 e satılık olan araba şuan kaça satılık insaf insaf!
bu muğlanın sütü yeminm ediyorum bozuk .. izzet arkadaşım sattı mk3 gti yi şöyle severiz böyle severiz .. 15.500 e aldılar canım arabayı 19.000 yazıyor arabada.. Adre yine muğla .. patetesten kaynaklanıyor heralde  :p

Mk1GTI

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 16 Mart 2012, 16:17:51
bu muğlanın sütü yeminm ediyorum bozuk .. izzet arkadaşım sattı mk3 gti yi şöyle severiz böyle severiz .. 15.500 e aldılar canım arabayı 19.000 yazıyor arabada.. Adre yine muğla .. patetesten kaynaklanıyor heralde  :p

O değilde kendi yapmış gibi yazıyolarya ona fitl oluyorum.. Böyle alıcılara araç satıcağıma yakarım o malı geçer karşısında bide raki peynir yaparım...  :saygılar
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Mk1GTI

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-1980-model-dizel-golf-1-78132109/detay

Köstebek gibi araba. Kapalı yerlerde muahafaza ediliyor busefer yıkamış satan ama hangi mantıkla bu satış işine kalkışıyor 1 kişi trafiğe gidip şikayet etse başı yanacak haberi yok.. Zaten adres Kayseri normal bi durum.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

golfüçyüs

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 17 Mart 2012, 00:41:12
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-1980-model-dizel-golf-1-78132109/detay

Köstebek gibi araba. Kapalı yerlerde muahafaza ediliyor busefer yıkamış satan ama hangi mantıkla bu satış işine kalkışıyor 1 kişi trafiğe gidip şikayet etse başı yanacak haberi yok..

alacak adam ne yapıcak o zaman :D

o.bilge

salihsefa

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 17 Mart 2012, 00:41:12

Köstebek gibi araba. Kapalı yerlerde muahafaza ediliyor busefer yıkamış satan ama hangi mantıkla bu satış işine kalkışıyor 1 kişi trafiğe gidip şikayet etse başı yanacak haberi yok.. Zaten adres Kayseri normal bi durum.

o değilde alttaki egsoz ucu deil dimi? soba borusu o diyin lütfen  :D ben seçemedim  ;D
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

golfüçyüs

Alıntı yapılan: o.bilge - 17 Mart 2012, 00:44:57
soba borusu gibi egzoz var

oda bişeymi benzinli gözüken dizel motor var :D

Mk1GTI

Telefondaki görüşmeyi hayal ediyorum..

Alıcı : Abi ben bu aracı alsam trafikte nasıl kullanıcam.
Satıcı : Al bin git kardeş hiçbişey olmaz ben 10 senedir böyle biniyom trafik bikere durdurmadı ?

alıcı : Yok abi olmaz bizim burda durum öyle değil..
Satıcı :  Ya hiç olmadı bul bitane dizel pert ruhsatını bas git istersen ben sana ayarlarım yakın zamanda. ( Satıştan sonra ulaşırsan bulursun :) )

Daha neler çıkar varya :D :D

Mk1GTI

Alıntı yapılan: salihsefa - 17 Mart 2012, 00:46:22
o değilde alttaki egsoz ucu deil dimi? soba borusu o diyin lütfen  :D ben seçemedim  ;D

Evet bildiğin soba borusu :D :D Sağlam değil kafa değil :D

golfüçyüs

o bodrumda oksijen yok heralde ondan

Mk1GTI

Alıntı yapılan: golfüçyüs - 17 Mart 2012, 00:52:23
o bodrumda oksijen yok heralde ondan

;D ;D ;D ;D

Buda başkası ama en azından açık sözlü. Ruhsatta renk farklı motor sorunlu muayene yok. Ben yandım uğraşamıyom yanmak isteyen alsın..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-satilik-golf-mk1-45824581/detay

golfüçyüs

aslında yedek parça amacıyla forumca bu aracı alıp faydalanmak gerek :D en azından mk1ciler :D

edit: eski broadwayci olarak jantlarını pek bi sevdim  :sevgi:

Mk1GTI

Alıntı yapılan: golfüçyüs - 17 Mart 2012, 00:58:48
aslında yedek parça amacıyla forumca bu aracı alıp faydalanmak gerek :D en azından mk1ciler :D

edit: eski broadwayci olarak jantlarını pek bi sevdim  :sevgi:

İnan bana o araba şuan öyle değildir bu resimler rahat 3-4 yıllık..