6N kapılarının 6N2 Cam kumandaları ile değişimi.

Başlatan volksport, 07 Kasım 2007, 00:40:15

« önceki - sonraki »

volksport

Bir linkte gördüm paylaşmak istedim....

6N kapılarına 6N2 kumandaları yerleştirilmesini anlatıyo...

KaMpfKeKs

aliis

eralp aslında bunu yapıp eski düğmelerin olduğu yere 3 lü gösterge calısması yapılsa birhayli güzel olur bence :D

aliis

eralp aklımı kurcaladın ya yapsakmı ki acaba böyle bişi sarı yuvarlak içine aldıkları kısımlar cam krikosu olması gerek oraları niye sökme gereksinimi duydular acaba orasını anlayamadım

qb5tp

Yapmaya karar verirseniz ve 6n2 cam kumanda düğmelerini ucuza bulursanız ben de istiyorum. Tek düğmeye yaklaşık 40 YTL istiyolar.

polo34

yaparsanız sırada ben varım, istanbulda yaptırırsanız aynı ustaya bende gelirim, ebay den mi alacaksınız parçaları ?

polo34

seat ibizalardaki vites önüne denk gelen bizde boşluk olan seat ta orjinal göstergeler olan bölgeyi de istiyorum:) ingilizcesini bilen var mı ?

aliis

baba mesleği oto elektrik yolunuz düserse denizliye yaparız sorun degil :) ancak aracın içine oturdum az önce düğmelerin konulacagı  yer kolun cok gerisinde  kalıyor bu yuzden pek kullanıslı degil gibime geldi

qb5tp

Kesinlikle kullanışlı değil :) ya kolunuzu çok geriye çekmeniz yada sağ elle kullanmanız gerekiyo. Bu ergonomi vw ne yakışmayan bi diğer nokta

Ouzoo

Golf 3 cam kaldırmaları takın onlar daha kullanışlı ve ergonomik :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

G60

Pek hoş değil bence, ama yaratıcı. Golf 3 lerin kapı kolu tam oturuyor mu bakmak lazm aslında. ;)

Alıntı yapılan: polo34 - 07 Kasım 2007, 15:48:41
seat ibizalardaki vites önüne denk gelen bizde boşluk olan seat ta orjinal göstergeler olan bölgeyi de istiyorum:) ingilizcesini bilen var mı ?

İstediğin Alihan abide var.
Onarım Modu
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."