Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Okul Gecesi İçin Vosvos Arıyorum - Sayfa 4

Okul Gecesi İçin Vosvos Arıyorum

Başlatan golfmk1furkan, 08 Mart 2012, 18:04:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iko

Alıntı yapılan: o.bilge - 14 Mart 2012, 11:51:19
alkol olur mu abi ilkokul gecesinde ;D

votka kola çekirdek ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D o da olurda sonra araç başına geçmem !!!  :tamamdir

o.bilge

iko

o.bilge

CoX_BoY

ben alkol almıyorum tum aracları ben cekerim otoparka :D :D

yalnız alkol konusunu yalnış yerde acık :D bu gençler orta okul öğrencisi bir orta okul öğretmeni olarak sakıncalı buldum :D :D :D :D

iko

Alıntı yapılan: CoX_BoY - 14 Mart 2012, 16:41:55
ben alkol almıyorum tum aracları ben cekerim otoparka :D :D

yalnız alkol konusunu yalnış yerde acık :D bu gençler orta okul öğrencisi bir orta okul öğretmeni olarak sakıncalı buldum :D :D :D :D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D yok abi bende içmem zaten yaa araba kullanırken 1 yudumla 1 şişe arasında fark görmüyorum dikkatli olunmalı araç başında alkol kullanılmamalı !!!

golfmk1furkan

adamsın abi  :tamamdir  Neyse hepinizi bekliyorum mayısın başına doğru heralde gelmesseniz darılırım  :'(

htmetin

Bir düzeltme yapmak istiyorum; "Alkol varmı?" diye sorduğumda zaten mezuniyet gecesinin mahiyeti hakkında bilgilenmek için sordum. Yoksa böyle birşeyi özendirmekiçin değil.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

iko

o.bilge

herhalde canım. alkol var mı lafıyla alkole özenmeyiz, özenmeyiz değil mi? ;D

htmetin

Alıntı yapılan: o.bilge - 15 Mart 2012, 12:15:26
herhalde canım. alkol var mı lafıyla alkole özenmeyiz, özenmeyiz değil mi? ;D

Yok yok özenmeyiz  ;D ;D

Alıntı yapılan: iko - 15 Mart 2012, 11:16:19
Hasan abi de yanlış olmazzz !!  ;D

Eyvallah..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

CoX_BoY

Alıntı yapılan: htmetin - 15 Mart 2012, 10:01:01
Bir düzeltme yapmak istiyorum; "Alkol varmı?" diye sorduğumda zaten mezuniyet gecesinin mahiyeti hakkında bilgilenmek için sordum. Yoksa böyle birşeyi özendirmekiçin değil. 
espirisine dedim yoksa kimse kimseyi durduk yere özendirmez  :tamamdir
ki sizler ve bizler gibi kendini bilen olgun insanların yapacagı bir şey değil  :tamamdir

VedatNur

;) ;) ;)

ErayCAVDAR