merhaba

Başlatan mcc-120, 15 Mart 2012, 13:01:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mcc-120

arkadaşlar 2004 model 52 binde hatasız sıfır kokusu hala üzerinde  anahtar değmemiş  ilk sahibinden alınmış bora pacific ile aranıza katılmış bulunmaktayım
forumu inceledim bir çok sorun var tabi çözümleride sunuluyor bendede bu sorunlar çıkacak mı diye merak ediyorum şu an arabada tık dahi ses yok bakalım ileride neler göreceğiz hepinize sorunsuz sürüşler dilerim

serdar6055

Hocam aramıza hoşgeldin.Ben de yeni sayılırım.Daha 2 aylığım :) Aracınız temize benziyor 52 bin km'de..Aracınızla kazasız belasız sürüşler dilerim.:)

mcc-120

teşekkürler arkadaşlar

caner4

:) hayırlı uğurlu olsun arkadaşım :) aklına takılan olursa sırf benim konuları takip etsen olayı çözersin diye düşünüyorum :)
kazasız belasız sürüşler dilerim :)
This is the best one until we make a better one.......

orhan yılmaz

Alıntı yapılan: caner4 - 15 Mart 2012, 14:47:33
:) hayırlı uğurlu olsun arkadaşım :) aklına takılan olursa sırf benim konuları takip etsen olayı çözersin diye düşünüyorum :)
+1:)

caner4

beni şımartıyosunuz :)
:D

serdar6055

Alıntı yapılan: caner4 - 15 Mart 2012, 14:47:33

seni forum admini yapmalılar caner :) şaka maka ben de senin konulardan birçok şey öğrendim ve hatta uyguladıgım oldu saolasın :)

caner4

:) ben de çok şey öğrendim ama uygulamalı ve bi hayli pahalıya patladı benim için neyse ki artık düze çıktık sanayiye kalan borcumu da ödersem rahat rahat yola çıkabilirim eksiğimiz gediğimiz yok çok şükür bi de şu boşa çıkan jantları satarsam tam süper olcak :) faydalı olduysam ne mutlu bana :) vwtr.net ailesi sizi çok seviyorum bilgisayarı ilk açtığımda günün hangi saati olursa olsun ilk foruma giriyorum çok süper ya burası :)

serdar6055

Allah tekerine taş değdirmesin kardeşim. Her ne kadar arasıra bize naz da yapsa Bora başka abi ya.Bugün yine biraz uzun yol yaptım yağ gibi süzülüyor asfaltta :) Bir de hafif yaylanması var ki sorma :) Asaleti yeter  :)

caner4

:) aminnn cümlemizeeee....