Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
JBR 87 Artık Yeni sahibinde.. - Sayfa 14

JBR 87 Artık Yeni sahibinde..

Başlatan emresener, 17 Ocak 2012, 21:48:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

safakaksu90

araba gerçekten cok güzel hayran oldum  :D :tamamdir

emresener

Sıkıntısız kullananlar tanıyorum.. TypeR a falan yapılmışlığı rollinge bile çıkılmışlığı var.. Eren jant topkapı bu işin ustası o yuzden bı sıkıntı çıkcağını sanmıyorum.. Daha önce ofseti kırılmış BBSimi eski haline getirmişlerdi belli olmuyordu..

Güzel işçilik ile sıkıntısız kullanırı inş..
Yurtdışında yapılınca ŞAKŞAK ŞAK .........
Yurtiçinde Yapınca olmamış :)

nizam

Alıntı yapılan: emresener - 14 Mart 2012, 09:13:14
Sıkıntısız kullananlar tanıyorum.. TypeR a falan yapılmışlığı rollinge bile çıkılmışlığı var.. Eren jant topkapı bu işin ustası o yuzden bı sıkıntı çıkcağını sanmıyorum.. Daha önce ofseti kırılmış BBSimi eski haline getirmişlerdi belli olmuyordu..

Güzel işçilik ile sıkıntısız kullanırı inş..

inşallah sıkıntısız kullanırsın, uygulama resimlerini çekersen yapacak kişiler için bir bilgi sağlamış olursun.
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

emresener

Teşekkürler.. MB jantı için konuştum gidicem alıcam musaıt zamanda..

Uygulama için MB jantının delik kapatıp tekrar açma işini EREN JANT yapıcak atolyeye girebilirsem çekerim..

boyama işi bizde onun fotolarını çekerim.. muhtemelen plastidip ile boyarım jantları zaten.. sık sık renk değişikliği için..

rsb

fotoları sabırsızlıkla bekliyoruz :)

MeTHea35

hayırlısı olsun emre Çok değişik bir tarz olucagına eminim :)  :tamamdir

emresener

BLaZe_06

Dostum panjur harikaymış benim arayıpta bulamadığımdan valla :) senin gcndeki panjurlardan var ama bunlardan bulmak gerçekten sıkıntı çift parçalı görüntüsü var alt tarafını gövde rengine boyarsan harika olur.. Bu arada senin alt çıta hala aklımda ama inan işlerden dolayı daha fırsatım olmadı kendime de alamıyorum çıkıpta. Jant lastik alacağım onun içinde gidemiyorum pazar dahi çalışacağız..

Bu arada bi arkadaşın tanıdığıyla jant için konuştumda 205x40x16 düşün dedi ben olmaz dedim nasıl olmuyor olur filan diyordu sen jant deneyen birisi olarak ne diyosun bu işe?

chemisamet

kardesım bu aksam kaza yaptım senın eskı panjur duruyo dımı?????

emresener

Duruyor duruyor p.tesiyi beklersen veriyim. Hsonu bi kaçamak yapıcam.. geçmiş olsun..

205/40/16 varsa olbilir tamamen jantın genışlığı ona göre lastiğin genişliği.. Lastikçine söle takarken surterse sökeriz diye ;)

STAK67

geçmiş olsun samet, hayırlı olsun emre güle güle kullan :)

chemisamet

Alıntı yapılan: STAK67 - 15 Mart 2012, 18:28:24
geçmiş olsun samet, hayırlı olsun emre güle güle kullan :)
sagol dostum  :tamamdir :tamamdir

5ani5 mk2

panjurr miissssssss :) vento önü süper :)
Exclusive Garage