17 Mart 2012 Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi

Başlatan o.bilge, 13 Mart 2012, 00:13:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

o.bilge

maç hakkında düşünceleriniz nelerdir? var mı benden başka maça gidecek vwtr üyesi? maçta pankart mı açsam ;D

salihsefa

bence anket aç hocam 1-0-2 iddia sonucu gibi  :tamamdir
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

o.bilge

konuya anket ekleyemem ki başka konu açılmasın forum kirlenmesin. buradan devam edelim

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

iko

htmetin

1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

iko

Alıntı yapılan: htmetin - 13 Mart 2012, 17:27:47
:tamamdir :tamamdir Şans getir abi..

valla şimdiye kadar maç kaçırmadım bu sende aldığımız cezalar hariçç =)) umarım sonu güzel olur bu hafta stresliyim c.tesi arabaya adadım kendimi yoksa zaman geçmez =))

dj_burak

o.bilge

vaay kongre üyeleri var aramızda :D biz öğrenciyiz yarın sabah 6 da gidicem giricem kuyruğa alıcam bileti. klasik taraftar kart akar

edit: an itibariyle biletix.com çökmüştür.

edit2: geri geldi ;D

cavanozz

bir beşiktaşlı olarak galatasaray maçı çatır çatır alacak diyorum..  :D  ;D  ::)
yeni yine yeniden..!! 8)

vtt

6alatasaray bizi bu senede yenemezse daha hiç yenemez.

o.bilge

bu maçı fenerbahçe 2-1 veya 3-2 alacak. handikaplı 0 :D ben iddaa oynarım herhalde maça gidemezsem.

kivanc2003

Alıntı yapılan: o.bilge - 13 Mart 2012, 21:46:20
bu maçı fenerbahçe 2-1 veya 3-2 alacak. handikaplı 0 :D ben iddaa oynarım herhalde maça gidemezsem.

Hıncal Uluçun yazısını okuyun bence...iyi yazmıs :) ama şu bi gerçekki...o stadda o atmosferde bizi yenmeleri çok zor...bu bana 4-1 lik maçı hatırlatıor, gs nin ilk yarı maçı bitirir ikinci yarıya çıkmaz dediği günleri...fark olur dediği ve deividin pas atmakta zorlanırken attığı müthis golü.. :) o stad oynatmaz aga...adamın eli ayagı titrer...12 senedir hepmi kötüydü galatasarayda yenemedi ??? 12 senedir yoksa hepmi biz şike yapıp gsyi satın aldık ? :) tüm olay stadta bence...bazen benim bile inip oynayasım geliyor orta sahadan gol atasım geliyor...ben taraftar olarak o kadar şahlanıyosam :))

6-0 lık maçta migrosun en üstündeydim... köprüde kaza yapıp kavacık karakoluna gittik ordan da maça :D

htmetin

Alıntı yapılan: cavanozz - 13 Mart 2012, 21:19:54
bir beşiktaşlı olarak galatasaray maçı çatır çatır alacak diyorum..  :D  ;D  ::)

Hiç şaşırmadım Kutsal ittifak bozulmasın can..