Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 643

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dj_burak

sonunda çıkardım aracımı bu sabah pasta cila ve dikiz aynalarını boyatarak :) ancak bi kaç günü yeni takılan kapıyada pasta yaptıracağım :)

tech_00

Eyüp Usta'nın  (paşa otomotiv) dükkana gittim.Saolsun emeğine sağlık benimle faziasıyla ilgiilendi  :sevgi:
ABS ışıgını söndürdük ve Hararet muşurunu değiştirdik Reddevil'in  ;)

MasterWK

9 aydır lastiklerin havasına bakmıyordum 26-28 arasına düşmüş. yağmurdan istifade pompanın başında kimse yokken depo kapağında yazan değerlere getirdim. bakalım yakıt tüketimi ne kadar düşecek, sürüş karakteri ne kadar etkilenecek  :)
Otomobil özgürlüktür...

MeTHea35

Marşpiyel aldım sıfır :D takılıcaak beklıyoruzz

o.bilge

okula gittim geldim. arabayı görünce kanka ayakları başladı :D

servet_volt

Alıntı yapılan: o.bilge - 14 Mart 2012, 21:43:37
okula gittim geldim. arabayı görünce kanka ayakları başladı :D

bastan hata yapmıssın. :)

arabanı gostermıcektın herkes senı sen oldugun ıcın arkadas olcaktı.

sımdı kımın sen oldugun ıcın kımın araban oldugu ıcın arkadas oldugunu anlamıyacaksın...  ??? ???

kuracagın arkadaslıklar guvenlı olmayacak vss vss....
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

chemisamet

abdullah arkadasımızdan merkezı kılıt pompası aldım artık vınnbtrkkk sesını bende duyuyorum  ;D ;D ;D

o.bilge

Alıntı yapılan: servet_volt - 14 Mart 2012, 23:43:54
bastan hata yapmıssın. :)

arabanı gostermıcektın herkes senı sen oldugun ıcın arkadas olcaktı.

sımdı kımın sen oldugun ıcın kımın araban oldugu ıcın arkadas oldugunu anlamıyacaksın...  ??? ???

kuracagın arkadaslıklar guvenlı olmayacak vss vss....
çoğunun farkındayım. arabaya kanka ayağı çekenler çok belli ediyo kendini

o.bilge

akşam okul çıkışı mecburen birkaç makasa girdim. ilk defa girdim ama son olur herhalde.

tıkalı sol şerit, sağ ve ortada bekleyen iki belediye otobüsü, okuldan çıkmanın sevinci ile gençlik ateşine kapılan bir genç. sonuç belli :D

salihsefa

Alıntı yapılan: o.bilge - 15 Mart 2012, 01:26:37
akşam okul çıkışı mecburen birkaç makasa girdim. ilk defa girdim ama son olur herhalde.

tıkalı sol şerit, sağ ve ortada bekleyen iki belediye otobüsü, okuldan çıkmanın sevinci ile gençlik ateşine kapılan bir genç. sonuç belli :D
:t

Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

ALPER.

şuraya artık arabamı yıkadım temizledim yazmak istiyorum

chemisamet

o.bilge