barut MK3

Başlatan barut, 15 Ekim 2010, 09:43:40

« önceki - sonraki »

barut

Sorma Hamit kareler süper ama hava berbatdı ben bu kadar rüzgarlı bir havada hiç araba kullanmamıştım :D İlker zaman kısıtlı olduğu için direk basıp geldim yoksa aklımada gelmedin değil :D

Hasan özellikle yemek için durmadım valla vapuru kaçırınca bişeyler yemek için direk bi lokantaya daldım

taaytay

abi gecmiş olsun gidip gelmişin  zevkli olur uzun yol ya :) ne kadar yaktı uzun yolda

barut

geri gelmedim adaş, çerkezköydeyim epey bir süre :) yakıt şirketden olunca hiç ölçmedim ;D

iko

Alıntı yapılan: barut - 12 Mart 2012, 13:05:46
geri gelmedim adaş, çerkezköydeyim epey bir süre :) yakıt şirketden olunca hiç ölçmedim ;D

ne kadar ordasın abi ?? ç.kaleye gidicem bende bi ara denk gelirsek görüşelim..

taaytay

Alıntı yapılan: barut - 12 Mart 2012, 13:05:46
anladım abi :D 

barut

dün farkettim ön tamponda iç kısımda lastik arasında kalan plastik korumayı parçalamışım lastiğe sürtüyor sinir oldum. Ne diye geçiyor adını bilen varmı bunun ?

kaza yapmadım eski resimden göstereyim yuvarlak içindeki parça  :t

[IMG]http://img69.imageshack.us/img69/5765/07062011004kopya.jpg[/img]

cavanozz

aklım gitti tayfun.. bu resimle mi tarif edilir tobe tobee  ;D  :bekleriz:
yeni yine yeniden..!! 8)

barut

ya ne yapayım tarif etmek zor oldu tek gözüken resimde bu :D

servet_volt

ne zaman oldu senın bu kaza tayfun abı ya ..
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

htmetin

Sinyal ve reflektörlere giriş..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline