Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Lütfen Tüm Üyeler Okusun ve Yazsın kendimizi tanıtalım. - Sayfa 51

Lütfen Tüm Üyeler Okusun ve Yazsın kendimizi tanıtalım.

Başlatan METiN, 20 Nisan 2007, 11:37:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Atay

Yeni açılan konuyu var olan konuyla birleştirdim. Buradan devam edebilirsiniz.
Food's life! Learn it.

muratcamurcu

Murat Çamurcu

Konyada yaşamaktayım Ziraat Mühendisiyim. Süt Sağım Sistemleri Kuruyoruz.

1979 luyum.

Saygılar

alper19

Alıntı yapılan: ogretmen_ankara - 09 Mart 2012, 19:47:41
İnşallah kurtukursun yakında, kpss falan mı?
bu sene girmeyi dusnuyorm abi ktim okuldan :D bide bole gderse bitmicek zaten :D

escocem

uluslar arası kahve firmasında mağaza müdürüyüm..

o.bilge

escocem

ferhattasdemir

Ferhat Taşdemir. 83 doğumluyum. konyalıyım. makina mühendisiyim. karamanda doğalgaz işinde çalışmaktayım
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

kemalcagatayozcan

Herkese Merhabalar,

Kemal Çağatay Özcan, İstanbul'da yaşıyorum 25 yaşındayım. 79 model VW Golf MK1 Dizel aracım var. Sizlerin desteğiyle bir Golf'u daha kurtaracağımıza inanıyorum. Herkese iyi forumlar. :)

mayham85

arkadaslar uzun sure once uye olmustum ancak aktif degildim.

Bir cok forumdan taniyan vardir. Ismim Yunus Emre SIMSEK. 26 yasindayim insaat muhendisiyim suan kuzey irak erbilde calisiyorum ama kismetse yakin zamanda kesin donus yapcaagim. uzun sure mk2 toledo 1.8 20v kisa sure 2007 1.6 fsi golf V goal ve 2 yil kadarda 2010 leon tsi style kullandim. Suan mk6 golf 1.6 tdi highline manuel + esp + bluetooth + bi xenon + sunrof lu bir aracim var. birazdan fotograflarini ekleyecegim.

herkese saygilar keyifli forumlar.

eses GTI

Selamlar ben Eskişehirliyim eskişehire yakın köyde oturuyorum end meslek elektrik elektronik mezunuyum her türlü tamir işlerinden anlarım çocukluğum ve gençliğim sanayide oto elektrik ve motorcuda  geçti golfümün yürüyen aksam fren aksam motor elektrik işlerinin  % 99 kendim yaparım cnc operatörüyüm 37 yaşındayım bekarım kardeşimde mk1 gti ci dir.  herkese selamlar.

tosbega

Öncelikle herkese selamlar...

Bayram KIRMIZIGÜL 25 Yaşındayım  Konyalıyım Ardahan Posof'ta Öğretmenlik yapıyorum  :t
Dedi ve Oradan Ayrıldı !!!

toledokayra5

slm
Hüseyin Öztürk seat aracımız var 12 senedir kullanıyorum şimdi servise ortak oldum vw grubunu seviyor ve kullanyorum :)

RedRunner

herkeze iyi forumlar kardeşim (CoX_BoY ) uzun yıllardır siteye üyeydi beni üye yapmaya clışıyordu ama ben pek sıcak bakmıyordum mk1 GTİ ımızı aşlınca artık üye olmanın vaktini geldiğine kanat getirdim cunku kardeşimin adresinden girip yorum yapmak olmuyordu  ;)

ben deniz Onur ÜNAL RedRunner ın isim babasıyım nick im den anlaşılacağı gibi herkeze iyi forumlar
HAYAT 3000DEV/DK 'DAN SONRA BAŞLAR

ertan yıldız

ben ertan yıldız denizli liyim doğalgaz tesisat işi yapıyorum