Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Lütfen Tüm Üyeler Okusun ve Yazsın kendimizi tanıtalım. - Sayfa 47

Lütfen Tüm Üyeler Okusun ve Yazsın kendimizi tanıtalım.

Başlatan METiN, 20 Nisan 2007, 11:37:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bkzmn

Alıntı yapılan: arda_86xxx - 07 Şubat 2012, 00:13:39
bende hergün şişliden geçiyorum :) 86 doğumluyum bahçelievlerde oturuyorum :) amma ortak noktaız varmıs :D :D :D

:D dünya küçük napalım ne zaman nerde ne olacağımız belli olmuyor  8)

arda_86xxx

KAAN60

Selam arkadaşlar yaklaşık bir yıldır üyeyim burayı daha yeni gördüm;

ismim Kaan, 31 yaşındayım Tokatta yaşıyorum Tokat - Artovada Adoçim Çimento fabrikasında Vardiya amiriyim. evliyim bir oğlum var, aracım 2000 model 1.6 aee motor polo hb. 
_-OĞLUM ve POLOM-_

ogretmen_ankara

Her meslek özeldir, saygındır, hepsinde harcanan bir emek, karşılığında kazanılan helal para ve geçimi sağlanan aileler, eşler, çocuklar, süre gelen bir hayat...
İstedim ki herbirimiz bir Volkswagen ailesi olarak ne işle meşgulüz paylaşırsak hiç de fena olmaz...
Önce ben yazayım, Ankarada 2005-2010 yılları arasında öğretmenlik yaptım bir dersanede. 2010 yılında öğretmenliği bıraktım ve 2010  yılında Ankara'da bir TV kanalında prodüksiyon kameramanı olarak göreve başladım ve halen devam ediyorum...Herkese saygılar

SameTrb

Ktu biyomedikal mezunuyun
2009dan beri Genpa teknik serviste severek çalışıyorum :) yas 22 trabzon saygılar sevgiler

zaza0121

jackhal

Volkwagen'de üretim, tasarım ve yapım müdürüyüm.. Hepsini ben yapıyorum  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

freegane

Cumhuriyet Üniversitesi Çalışma Ekonomisi mezunuyum,orta düzey yöneticilik yaptıktan sonra sanayiye daldım kendi işimi kurmaya çalışıyorum  :D

byturel

Özel bir şirkette I.T. Departmanda görevliyim Network uzmanı aynı zamanda hobi olarak web design yapıyorum.
"İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkulur." Mareşal Fevzi ÇAKMAK.

rdsg

selamlar 80 doğumluyum istanbul avrupa yakasında yaşıyorum aslen yozgatlı yım kumburgaz güzelce de oturuyorum ama beylikdüzü nde uzağa gitmem
beylikdüzü migros da Continental bayisiyim jant,lastik,oto yıkama ve inşaatla uğraşıyorum
bakalım polo gti aldık bitane ama ne olacak : )
herkeze sevgiler ve saygılar
facebook (Continental Deniz Ticaret)

golfüçyüs

Alıntı yapılan: rdsg - 08 Mart 2012, 18:31:10
selamlar 80 doğumluyum istanbul avrupa yakasında yaşıyorum aslen yozgatlı yım kumburgaz güzelce de oturuyorum ama beylikdüzü nde uzağa gitmem
beylikdüzü migros da Continental bayisiyim jant,lastik,oto yıkama ve inşaatla uğraşıyorum
bakalım polo gti aldık bitane ama ne olacak : )
herkeze sevgiler ve saygılar

yakın sayılırız bende aslen çatalcalıyım avcılarda oturuyorum, migrosa yolum düşerse bi çayını içerim :)

ergünceylan

aranıza yeni katıldım.ANKARADA CEP TELEFONU TAMİR İ  İLE UĞRAŞIYORUM