haydi millet go kar ta

Başlatan etikettt, 02 Mart 2012, 23:22:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

metalcil

Emrah çok geçmiş olsun, 2 gündür nete düzgün girememiştim, nasıl gözümden kaçmışsa yeni gördüm. Çok geçmiş olsun. Yapabileceğimiz ne olursa olsun haber vermen yeter. Allah acil şifa versin..

htmetin

Emrah çok çok geçmiş olsun.. Allah acil şiflar versin İnşallah.. Çok üzüldüm gerçekten  :-[

evet arkadaşlar yoğun bir istanbul mesaisindeyim.. bu akşam olursa süper olur..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

arda_86xxx

saol abi eyvallah inş bugun cıkıcak.. çok teşekkür eerim.ç
Alıntı yapılan: metalcil - 04 Mart 2012, 23:52:25
Emrah çok geçmiş olsun, 2 gündür nete düzgün girememiştim, nasıl gözümden kaçmışsa yeni gördüm. Çok geçmiş olsun. Yapabileceğimiz ne olursa olsun haber vermen yeter. Allah acil şifa versin..

arda_86xxx

saol hasanım teşekkür ederim.
Alıntı yapılan: htmetin - 05 Mart 2012, 09:19:40
Emrah çok çok geçmiş olsun.. Allah acil şiflar versin İnşallah.. Çok üzüldüm gerçekten  :-[

evet arkadaşlar yoğun bir istanbul mesaisindeyim.. bu akşam olursa süper olur..

uAlper

tüh yaa neden daha erken görmedimki şu konuyu :( abi vwtr olarak acayip hızlısınız konu 2martta açılmış 5martta buluşma var hiç bi forumda bu hız yok maaşallah herkez gazcı :)
İnsanlar alemde hayal ettikleri müddetçe yaşar...
                                                    YAHYA KEMAL

rsb

abi sen ne diyosun .. geçen yaptıgımız mini buluşmada  buluşmanın sonuna   son dakikada  go kart yapalım dedikte  pistler kapanmıştı yetişemedik :)  bu zamana zor dayandık yani anlıcagın :)  akşam yetişebilirsen senide bekleriz mk4 ünle :)

uAlper

Alıntı yapılan: rsb - 05 Mart 2012, 15:57:01
abi sen ne diyosun .. geçen yaptıgımız mini buluşmada  buluşmanın sonuna   son dakikada  go kart yapalım dedikte  pistler kapanmıştı yetişemedik :)  bu zamana zor dayandık yani anlıcagın :)  akşam yetişebilirsen senide bekleriz mk4 ünle :)
akşam açıköğretim dersane buluşmasına katılacam muhasebe uygulamaları :) keşke önceden haberim olsaydı .  daha dikkatli takipteyim artık :)

iyi eğlenceler size resim video ne varsa artık bekliyoruz :)
İnsanlar alemde hayal ettikleri müddetçe yaşar...
                                                    YAHYA KEMAL

rsb

tamam ne çekersek  yollarız :)  havalar düzelsin  rutin olarak her hafta buluşcaz inşallah :)

etikettt

:D cok hızlıyız ya yanlız eyup abım konumu carptın yanı =)
34 ZZ 0898 GOLF 4 2003 MODEL 16V 105HP