Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
yeni kadran ve klima göstergem - Sayfa 2

yeni kadran ve klima göstergem

Başlatan fanatic06, 02 Mart 2012, 12:25:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakantrhn61

Onamdar

hocam çok güzel olmuşta orda alırken bi ton seçenek çıkıyor hangilerini seçicez pins holding indicators filan birde kadran aldığımız inverter denen dalga çıkıyormu içinden.
Kalorifer aydınlatması ile birlikte hepsini bağlaması kolay mı elektrikçiyemi yaptırıcaz yani bi şema çıkıyormu
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

DenQ

evet bunu bende merak ettim, kadranı yerine yerleştirmek çokmu zor ?

mehmetk

almak isteyenler bence bi liste oluşturmalı para birisinde toplanmalı ve alınmalı.
it ürür kervan yürür...

fanatic06

Alıntı yapılan: Onamdar - 04 Mart 2012, 17:11:18
hocam çok güzel olmuşta orda alırken bi ton seçenek çıkıyor hangilerini seçicez pins holding indicators filan birde kadran aldığımız inverter denen dalga çıkıyormu içinden.
Kalorifer aydınlatması ile birlikte hepsini bağlaması kolay mı elektrikçiyemi yaptırıcaz yani bi şema çıkıyormu
Alıntı yapılan: DenQ - 04 Mart 2012, 17:57:06
evet bunu bende merak ettim, kadranı yerine yerleştirmek çokmu zor ?

rpm range = devir
speed range = hız
pins holding = no pins seçilecek
design = dizayn seçilecek
lighting color = renk seçeneği

seçimler bunlar...

montajı çok basit. elektrikçiye falan gitmeye gerek yok. şema var ama şemaya bile gerek yok. inverter kutunun içinde çıkıyor.
ben kendi montajımı kendim yaptım. Ankara'da olan arkadaşlara yardım edebilirim.
ELEŞTİRİ, GİZLİ HAYRANLIKTIR....

GTİ MEHMET

Alıntı yapılan: fanatic06 - 05 Mart 2012, 09:09:23
rpm range = devir
speed range = hız
pins holding = no pins seçilecek
design = dizayn seçilecek
lighting color = renk seçeneği

seçimler bunlar...

montajı çok basit. elektrikçiye falan gitmeye gerek yok. şema var ama şemaya bile gerek yok. inverter kutunun içinde çıkıyor.
ben kendi montajımı kendim yaptım. Ankara'da olan arkadaşlara yardım edebilirim.
abicim ankarada olmayanlara yardımcı olmucakmısın samsun felan mesela :) bir el atda yada sipariş ver ne kadarsa parasını sana aktaralımya yardımcı olursan seevinirim ben kendi adıma seninkinin aynısından istiyorum çünkü benim gtide aynı renk

fanatic06

toplu sipariş daha mantıklı olacak... kargo ücreti bölüşülür böylece.

barut

üstad sen bu ibre boyasını ne zaman almayı düşünüyon ? bizde kendimizi sana göre ayarlıyalım o zaman

fanatic06

Alıntı yapılan: barut - 05 Mart 2012, 14:04:08
üstad sen bu ibre boyasını ne zaman almayı düşünüyon ? bizde kendimizi sana göre ayarlıyalım o zaman

ya hemen almayı düşünüyorum da. alttaki linki bi inceler misin. ingilizcesi iyi olan biri lazım.  :)
UV ışık gerekir diyo. acaba kadranın kendi ışığı boyalı ibreleri resimlerdeki gibi aydınlatabilecek mi ?

http://moman.pl/en/index.php?a=opis&k=&id=106

barut

her ibre için 3 adet UV diot kullanmanız gerekir diyor yanlış çeviri olmadıysa

yapabilirsen ibrelerin tam altına kırmızı bir led yerleştirebilirsen bence çok daha güzel olur bu boyama işi senin yeni aldığın göstergelerde işe yaramaz sanırım

lostys

vaaaaay ümit abiii :D sen yaşıyon mu yahu :D vw ye dönüş yaptın he :D

fanatic06

Alıntı yapılan: lostys - 05 Mart 2012, 15:45:18
vaaaaay ümit abiii :D sen yaşıyon mu yahu :D vw ye dönüş yaptın he :D

evet İlker... kardeşim bnenim yaa. vw ci oldum gene.. bu sefer kalıcı gibiyim bakalım  ;)

GTİ MEHMET

ümit abicim sonuç nedir hadi alıyormuyuz almıyormuyuz ya :) :tamamdir

fanatic06

kadran yada klima paneli alacaklar  yada ikisini birden alacaklar buraya bir liste oluşturalım...