Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
müzik kumanda - Sayfa 6

müzik kumanda

Başlatan hector, 18 Temmuz 2011, 11:30:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AG0463

abi direksiyonu koyma ilana :D necvox cıksın da direksiyon cıkmasın :D alırm ben onu :D
GTD

TwinCept

Tamam tamam sözz koymam  :D Yarın bi kaç poz çekiicem kızımı pro olsun paylaşırım kemalcim

kemal_koker

4 gözle bekliyorumm piano black mi metal mi peki

TwinCept

Alıntı yapılan: kemal_koker - 03 Mart 2012, 21:27:49
4 gözle bekliyorumm piano black mi metal mi peki
metali aldım kemal çok kararsızdım piano black görunce canlı canlı   beğenmedim  hatlarını detaylarını çok kapatıyordu.Orj. polo gti 2 arkadaşla tanıştım adamlar şok oldu pess doğrusu dediler iç döşemeleride değiştir tam gti olsun dediler :)) Ben şimdi bidahaki ay koltuk döşemeci araştırıcam koltukları kaplatayım bari tam gti olsun....
Azam bana folyoo getirirmisin  :DTorpidoyu kaplıyayımm

kemal_koker

bencede metal. direksiyonu gösteriyor çünkü :D güle güle kullan

AG0463

aa bugun hatırlatsaydın keske abi yarın bulamam ki şimdi. ama neyse zaten bu hafta corluda deilim :D  haftaya söz :D
GTD

TwinCept

Sağol kemalcim bakalım iç kısımda bi kaç değişiklik yapıcam  azam burdan reklamcılara bakarım belki vardır ellerinde

AG0463

ibrahim abi senin çıkan direksiyonu incelemem lazım. :D :D
GTD

TwinCept

Çıkan parçalarla bi araba daha toplanacak yakında azam evin heryeri parça :) Haftaya gelnce incelersin ayrınca orjinal  direksiyonlarımızdaki airbag spor direksiyonlara uyuyor orta göbek aynı  :tamamdir

o.bilge

peki ender sadece direksiyonun altını satıyor mu airbagsiz

kemal_koker

@twincept ibrahim ; bizim direksiyonda ki şu kısım sökülmez mi ?

[IMG]http://www.resimyukle.com.tr/thumb/16244/vosvoegen-polo-5.jpg[/img]

bence sökülür çünkü ; http://www.ebay.de/itm/VW-Polo-6R-Golf-6-Multifunktionlenkrad-Lederlenkrad-/300671899624?pt=DE_Autoteile&hash=item46017117e8#ht_1205wt_1139   bu linkteki 3. resimde kumanda düğmelerinin vidası mevcut. yani airbag çıkarıldıktan sonra vidaların sökümü ile işaretli olan kısım sökülebiliyor .

kendimi ifade edebilmişimdir umarım