1 Mart 2012 İstanbul Marmara Forum mini Buluşma Fotoğrafları

Başlatan metalcil, 02 Mart 2012, 08:58:18

« önceki - sonraki »

chemisamet

cok guzeldı kardesım bı dahakıne go-kart solenı var ınsaallah dımı

emresener

aynen güzeldi.. labirent gibi otoparkı çok sevdik :D
Yurtdışında yapılınca ŞAKŞAK ŞAK .........
Yurtiçinde Yapınca olmamış :)

metalcil

Çok zevkli bir mini buluşmaydı. Katılımcılara teşekkürler. (Bu msj standart oldu zaten :))

Kadro full genç olduğundan KANI KAYNAYAN çok arkadaşımız vardı. Yancılara özenen diyelim, onlar anlar..

Buluşma gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Buluşmaya Kartal damgasını vuramadı. Çünkü vw olmayan toplam 5 araç vardı :)

Kaçıranlar üzülmesin, tekrarı illaki olacak..

chemisamet

yanladılar neyse trafık alt ust oldu be kardesım emrah sagolsun ters yone dondu herkes pesıne hurrraaaaa  :D :D :D :D

rsb

:) emrah abinin her buluşmada bir damgası olması lazım zaten :)
go kart gününü sabırsızlıkla bekliyorum ...
samet abi el frenim tam kilitlemedigi için senin için bişey yapamadım  ama  bi dahaki buluşmada sana oğreticem bu işleri :)

arda_86xxx

Alıntı yapılan: chemisamet - 02 Mart 2012, 09:42:32
yanladılar neyse trafık alt ust oldu be kardesım emrah sagolsun ters yone dondu herkes pesıne hurrraaaaa  :D :D :D :D
:D :D ;D ;D ;D yapcak birşey yok amaç kimseye zarar vermeden eğlence.... ( amma sosyal msj oldu be  :D :D :D

arda_86xxx

Alıntı yapılan: rsb - 02 Mart 2012, 10:59:14
samet abi el frenim tam kilitlemedigi için senin için bişey yapamadım  ama  bi dahaki buluşmada sana oğreticem bu işleri :)
:D +1

chemisamet

Alıntı yapılan: rsb - 02 Mart 2012, 10:59:14
ayrıyeten on ve arka logo karartma için reha kardesıme tesekkur edıyorum arkada azıcık sıkıntı var ama olur oyle seyler :tamamdir :tamamdir :tamamdir

rsb

abi sen bi taraftan teşekkür ederken bende bi taraftan özür diliyorum   :-[ hiç hesapta yoktu arka tarafın öyle olacagı .. inşallah problemsiz montajını yapabilirsin .. yapamazsan bi alo ;)

etikettt

sper bi buluşmaydı  sımdı bende cektıgım fotoları yuklıcem =)
34 ZZ 0898 GOLF 4 2003 MODEL 16V 105HP