Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Toplu olarak R32 spoiler almak isteyenler - Sayfa 7

Toplu olarak R32 spoiler almak isteyenler

Başlatan byturel, 31 Ekim 2011, 13:51:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

scarden

nasıl sipariş verebiliriz kimden bilgi alabiliyoruz acaba

scarden

peki ürün orj değildirde plastikmi fibermi taktıranlar memnunmudur acaba

ØSîRîS

üstte resim ekledim ürün odur..fiber değil..kaliteli malzemeden..

scarden

fiber değilse bende sipariş vereyim maşallah çok iyi olmuş zaten normal spoilerlar boya montaj dahil 140150 tl istiyolar buda patlasın 200 e en azından r32 :) peki astarlımı geliyor acaba ürün

scarden

peki üründe bi sıkıntı çıkması durumunda nasıl bı çözüm oluyor

SameTrb

ben aldım sorun cıkmadı urun guzel ve kalıtelı
ama sayet sorun cıkarsa kargo gorevlısının yanında form duzenlersın
bısey olacagını sanmıyorum urunu gonderen arkadas guvenılır olursada kargoda olur

ØSîRîS

sorun çıkmadı...ki bu siteden arkadaşımız satıyor..sattığı üsrünün her türlü arkasında zaten.

scarden

ozaman sıkıntı olmaz herhalde bende sipariş vereyim  :D yardımların içinde teşekkür ederim  :saygılar

scarden

ve bende almış bulunuyorum gani arkadaşımızın siparişi geldi boya ve montajı kaldı montajı hakkında bilgi verirmisiniz çift taraflı bantlamı yapıştıralım yoksa bildiğiniz daha iyi saglam bi yöntem varmı

freegane

Eren üzerindeki bantları çıkartma ama silikon takviyesi yap. Silikon tutması için üzerindeki bantlar su almaması için. Zaten boyatacağın yer montajını yapar. Hayırlı olsun :)

scarden

hımm ??? tamam gani teşekkür ederim sıradaki siparişim r32 arka tampon olacak temin ettiğinde irtibata geçelim ;)