01.03.2012 Merter Meydan REAL AVM de buluşuyoruz

Başlatan metalcil, 28 Şubat 2012, 21:42:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

metalcil

Evet arkadaşlar, mini buluşmalara devam.

01.03.2012 Perşembe akşamı Merter Meydan REAL AVM de küçük buluşmamızı tekrarlayalım diyoruz. Saat 21:00 gibi...

Ufaktan bir liste asalım..

1- metalcil (Eyüp)
2- Rsb (Reha)

metalcil

Alıntı yapılan: metalcil - 28 Şubat 2012, 21:42:31
Evet arkadaşlar, mini buluşmalara devam.

01.03.2012 Perşembe akşamı Merter Meydan REAL AVM de küçük buluşmamızı tekrarlayalım diyoruz. Saat 21:00 gibi...
Ufaktan bir liste asalım..

1- metalcil (Eyüp)
2- Rsb (Reha)

rsb

marmara forumda olabilir real de olabilir .. mümkün olduğunca geç saatte yapabilelimki çalışan arkadaşların gelmesi rahat olsun ...

rsb

emrah abimizin  ve paşa oto eyüp abinin gelebilmesi için saat 10 civarlarında olması gerekiyo .. hepimize uycagını düşünüyorum .. en olmadı biz 9 da buluşur diger arkadaşlar aramıza 10 gibi katılım saglar  .. maksat muhabbet sonucta herkesi beklerim ;)

metalcil

Benim saat sıkıntım yok, 2-3 saat araç başı muhabbet bile haftanın stresini atmaya yeter herhalde..

Yer Marmara forumda olabilir. Talebe göre ayarlanır  :tamamdir

AG0463

GTD

golfüçyüs

rsb

abi kimsenin siteye girdigi yok .. girselerde  gören yok  . herkere mesaj atmak farz oldu :) ben celal abiyi arıcam eyup abiyi arıcam .. emrah abiyi arıcam. selime soledim zaten .. sende aklına gelenlere sole bi zahmet toparlıalım milleti :)

metalcil

Reha yarın kurtlar vadisi varmış, Selim bugün yapalım diyor. Ne dersin?

rsb

abi dizi için bulusmamı iptal olurmuş :) gelirse bekleriz ( sonra tekrarını izlesin ) gelmezsede saglık olsun :) forumda o kadar arkadaşa persembe vadi varmış buaksam yapalım demek biraz komik olur :)

metalcil

Alıntı yapılan: rsb - 29 Şubat 2012, 11:04:21
abi dizi için bulusmamı iptal olurmuş :) gelirse bekleriz ( sonra tekrarını izlesin ) gelmezsede saglık olsun :) forumda o kadar arkadaşa persembe vadi varmış buaksam yapalım demek biraz komik olur :)

Başka izleyenlerde olabilir belki diye düşündüm. Gerçi hala kurtlar vadisi izleyen kaldımı, oda ayrı konu  ;D ;D