arka dingil gerekiyor

Başlatan tayfun35, 28 Şubat 2012, 21:41:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tayfun35

arkadaşlar üç ay önce yağmurlu bir havada bir çukura düştüm, arka dingilim eğrildi  tamir ettirdim ama düzgün olmadı. sonra izmirdeki alman otodan cıkma aldım ama oda daha eğri çıktı sonra başkent otodan cıkma aldım oda bozuk çıktı, inanın çıkmacılara hiç güvenim kalmadı takma sökme dingil fişeklerini değiştirme bir sürü masraf ama sonuç yok bana bu konuda gerçekten yardımcı olacak biri varmı

erdem325

dingil disinda baska bir yerde problem olabilirmi?
dingilin baglandigi yerlerde bir egilme vs gibi?

tayfun35

suskun

öncelikle gemiş olsun
bir sorum olacak dingilin eğri olduğunu nasıl anlıyorsunuz ?
H.G WORKS

servet_volt

o arka dıngıl kolay kolay yamulmaz ama...
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

cgty.ank

bende kaydırıp arka sol tarafı kaldırıma vurdum lastik yarıldı jant egildi  dingil yamuldu teker dısarı bakıyodu  ankarada bi ustaya götürdüm gerdirerek düzeltti ve sonra giç bi problem yaşamamıstım

tayfun35

öz düzen ayarında belli oluyor izmirde 3. sanayide 2 defa düzelttirdim ama ayar tutturamadılar zaten parayı alana kadar yaparız diyorlar parayı aldıktan sonra bundan iyisi olmaz zatan dingil onarılmaz diyerek başlarından atıyorlar

tayfun35

bugün alperle görüştüm bana düzün bir dingil gönderecek sanırım bu hafta sorunumu halledeceğim

tayfun35

alperin alperde n aldığım dingil sorunumu çözdü alperede çok teşekkür ediyorum

alpers3

İyi gunlerde kullan tayfun hoca uye oldugunu bilmiodum buraya:)

tayfun35

alper kardeşim  2 yıldır üyeyi ama fazla aktif değilim  yardımları için çok teşekkür ederim

alpers3

Alıntı yapılan: tayfun35 - 31 Mart 2012, 18:39:41
alper kardeşim  2 yıldır üyeyi ama fazla aktif değilim  yardımları için çok teşekkür ederim
Guzel gunlerde kullan hocam