çıkmaz....

Başlatan rapteg, 17 Şubat 2012, 20:01:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

STAK67

sen dediimi yap tek farlı panjur tak :) gözün alışır zamanla hatta dahada seversin

rapteg

: bakalım kardeşim. bu gun gölbasında babamın arkadaşı toparlamaya başladı. aracı bir hafta kadar bir zamanda itina ile toparlıycaklarmıs. yer ve zaman sıkıntısından dolayı gıdıb resım çekemıycegım gibi. fakat araç çürüklerden ayıklanıyor. hanı yanda vardıya stak onları halledecekler. bakalım ya inşallah güzel olur :)

rapteg

bu arada . benım fotoraf makınesının hafıza kartı calısmıyor.  okadarda resım aldık yaaa. :) benım aracın resmını hıc cekmemısler.

STAK67

Alıntı yapılan: rapteg - 22 Şubat 2012, 19:50:59
bu arada . benım fotoraf makınesının hafıza kartı calısmıyor.  okadarda resım aldık yaaa. :) benım aracın resmını hıc cekmemısler.

erken gitmeseydin keşke bol bol resim çekerdik :) sen geldiindede konuşmaktan resim çekmeyi akıl edemedik :D

rapteg

valla bileydım :D gitmezdim be :D birdahaki bulusmaya daha formda gelicegim inşallah :D

rapteg

stak :) bu gun babamla konusdum telefonda. arabaya yarın baslıyorlarmıs. turbo ya blow of valf eklenıcek. camurluklar ve cürükler yapılacak. aracı basıyorum bu ay ınsallah. tesisat da koyuyorum. aem turbo bost göstergeleri hks turbo timer eklenıcek. hks egzoz koyuyorum. 65 lik boru döşetiyorum. :) pıtır pıtır geliyorummmm :)

omertek

Maşallah çıkmazdan çıkıyorsun  ;) :tamamdir
1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

rapteg

STAK67

http://www.spreyboya.com/42_u-sprey-cinko.aspx toplarken kazınan yerlere bundan kullanmaya bak

rapteg

kanki çürük yerlere pütür atılıp boya yapılacak kurtaramadıgımız çürükler parça kaynatılıp yapılcaktı boyaya pazartesi giriyor fakat bu kezde pompada sıkıntı çıktı. aracın termostat sıkıntısı üst kapaga yansımıs olabilir gibi bir kelime edildi conta yanmıs olma ıhtımalıde söz konusu. :( morelim sıfır aracı toplamadan vazmı geçeyim :(

STAK67

Alıntı yapılan: rapteg - 03 Mart 2012, 18:41:40
kanki çürük yerlere pütür atılıp boya yapılacak kurtaramadıgımız çürükler parça kaynatılıp yapılcaktı boyaya pazartesi giriyor fakat bu kezde pompada sıkıntı çıktı. aracın termostat sıkıntısı üst kapaga yansımıs olabilir gibi bir kelime edildi conta yanmıs olma ıhtımalıde söz konusu. :( morelim sıfır aracı toplamadan vazmı geçeyim :(

masrafı ne çıkacak bi araştır bakalım eğer dersenki beni aşıyo sen bilirsin ama toplayacaksanda dizel motoru tam toplaman lazımki ileride yeniden sıkıntı yaşamayasın.satmayı düşünürsen eğer geldiğimde buluşur görüşürüz bi :)

rapteg

evettt :D  benım oglanın işi hemen hemen bitmiş  boya beklıyor :D

rapteg

bi kaç resim ekleyelim :)