Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
tüm projeler satıldı - Sayfa 9

tüm projeler satıldı

Başlatan oktaygedikli, 30 Aralık 2011, 19:32:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oktaygedikli

Alıntı yapılan: suskun81 - 18 Şubat 2012, 20:56:44
içine sindiyse o iyidir herzaman hayırlısı olsun allah kolaylık versin  :tamamdir

sağol kardeşim  :saygılar  ;)

escocem

bu araca plastik tampon gitmez kesin krom bulup plastikleri bana göndermelisin :D kolay gelsin kardeşim

oktaygedikli

Alıntı yapılan: escocem - 18 Şubat 2012, 22:05:21
bu araca plastik tampon gitmez kesin krom bulup plastikleri bana göndermelisin :D kolay gelsin kardeşim

:D  :D  :D  :D

oktaygedikli

orta konsulum geldi orta gösterge yerleri kesikti oraya orjinal kapak yapıp ilaçla ayarladık sonra zımpara yapıp boyadık orjinal göstergeleri bulamadım bende orjinal sekilde gösterge alıp tamamladım.

volt - devir - hararet gösterge olarak

servet_volt

Alıntı yapılan: oktaygedikli - 21 Şubat 2012, 16:55:19
orta konsulum geldi orta gösterge yerleri kesikti oraya orjinal kapak yapıp ilaçla ayarladık sonra zımpara yapıp boyadık orjinal göstergeleri bulamadım bende orjinal sekilde gösterge alıp tamamladım.

volt - devir - hararet gösterge olarak

kaca aldın dostum gostergelerın tanesını ?
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

oktaygedikli

toplu halde 87 tl ye aldım + 14 tl de kargo ödedim kardeşim

oktaygedikli

Bugün baya iş yaptık telimde sarj yoktu foto cekemedim
motoru dağattık yatak sekman kol yatakları üst kapak taşlaması siboblar yağ pompası dahil komple sıfırlanıp toplucaz marş ve sarj dinamosunuda elektrikçiye bıraktım bilya değişimi ve bakımları yapılacak.
Akşam üstü kapotayı sonlardırdık kapıları ve ön arka kaputu söküp boyacıya çektik kısa sürede fotoğraflar çekilip eklenicek  :saygılar

GolfMk1Cabrio

Maşallah Oktay abi güzel gidiyor  :tamamdir Abi elektrikçiye söyleseydin keşke dinamoları orjinal rengine boyasalardı  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

oktaygedikli

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 25 Şubat 2012, 00:46:40
Maşallah Oktay abi güzel gidiyor  :tamamdir Abi elektrikçiye söyleseydin keşke dinamoları orjinal rengine boyasalardı  :)

;) Söyledim bile  ;) halledilecek kardeşim  :saygılar

omertek

Maşallah güzel ilerliyor elinize sağlık  :tamamdir.Benim araçta restorasyonda  en çok kafama takılan bu sunroof  mevzusu , müthiş bir kararsızlığa sürüklüyor insanı  ::)
1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

braveheart53

vayyy oktayım hayırlı olsun :) bitir de iki jb bi drag yaparız :D

VosWoscu06

Güzel bi Mk1 kazasız belasız binmek nasip olsun inşallah abicim... :sevgi:

oktaygedikli

Alıntı yapılan: omertek - 25 Şubat 2012, 15:52:18
Maşallah güzel ilerliyor elinize sağlık  :tamamdir.Benim araçta restorasyonda  en çok kafama takılan bu sunroof  mevzusu , müthiş bir kararsızlığa sürüklüyor insanı  ::)

Sağol kardeşim  :saygılar ama sunroof da nie kararsızlıga kalıon anlamadım  ;)