Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Caner's 1991 Golf Mk2 GL - SATILDI - Sayfa 16

Caner's 1991 Golf Mk2 GL - SATILDI

Başlatan cnr_mk1, 27 Ocak 2012, 23:46:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vw_golf_mk2

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 24 Şubat 2012, 23:21:58
inş bende logosuza geçicem geçene kadar idarelik  :)

beraber alalım ucuza gelir  :D :D
Cesaretin yoksa; Seyret ;)

htmetin

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 25 Şubat 2012, 02:47:39
uyu altan sen uyu adam arabayı satmıs yenısını almış  ::) Caner hayırlı olsun kardeşim  bir cabrio beklerdim senden  :) Ama bu mk2 ye bayıldım gerçekten çok diri gözüküyor caner sevindim senin adına kardeşim  :sevgi: Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

NErdesin Altan? Yurtdışı felanmı yaptın..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

ReDDeviL

Alıntı yapılan: htmetin - 25 Şubat 2012, 18:19:22
NErdesin Altan? Yurtdışı felanmı yaptın..
Yok hasan abim okulldu , spordu , kızdı başka dertlerdi derken internete uzak kaldım seni arıcaktım tel de garantiye gitti 3 ay vermediler falan filan tüm numaralarda silince oldu yani bişeyler  :)
ADK

cnr_mk1

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 25 Şubat 2012, 02:47:39
uyu altan sen uyu adam arabayı satmıs yenısını almış  ::) Caner hayırlı olsun kardeşim  bir cabrio beklerdim senden  :) Ama bu mk2 ye bayıldım gerçekten çok diri gözüküyor caner sevindim senin adına kardeşim  :sevgi: Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
eyvallah altanım hosgeldin foruma konu 16 sayfa oldu araç bile aldım alalı baya prim yaptı.  :) iyi dileklerin için saolasın teşekkür ederim cabrio hayallerini baya bi erteledik yine mk2 aldık.  :)

ReDDeviL

hoşgendin moşgeldin ne oluyor olum forumdanız biz bırakmadık  ;D
ADK

htmetin

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 25 Şubat 2012, 22:26:31
Yok hasan abim okulldu , spordu , kızdı başka dertlerdi derken internete uzak kaldım seni arıcaktım tel de garantiye gitti 3 ay vermediler falan filan tüm numaralarda silince oldu yani bişeyler  :)

Yani sende numaram yok artık.. öyle olsun altan
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

cnr_mk1

Bizim oğlanın termostatı arızalıydı 70dereceyi geçmiyordu haylide yakıyordu.1 haftadır binmeyede fırsatım olmamıstı.Bugün fırsat bulmuşken ufaktan bi bakım yaptıralım dedik.o bu şu derken 150 TL cik harcadık  :-[

- Triger Seti Değişti
- Termostat Değişti
- V Kayışı Değişti
- 3 Litre Antifiriz Koyuldu
- Ön Balatalar Kontrol Edildi.Balatalar ve Diskler İyi düzeydeler.

Şimdilik görünürde bi eksiğimiz kalmadı 4000 km sonrada yağ bakımı var inş.

safakaksu90

hayırlı olsun  :)
benimde bi bakım yaptırmam lazım  :)

cnr_mk1

Alıntı yapılan: safakaksu90 - 03 Mart 2012, 15:19:19
hayırlı olsun  :)
benimde bi bakım yaptırmam lazım  :)
saolasın.bizimkininde bi termostat arızası yaptı geçen hafta ilk fırsatta balıklama daldık sağı solu derken biraz masraf ettik işte  :)

vw_golf_mk2

hey maşallah :) kazasız belasız abicim nazar değmesin :)
Cesaretin yoksa; Seyret ;)

cnr_mk1

eyvallah saolasın güzel kardeşim.zamanla eksiklerimizide tamamladık mı inş daha güzel olacak... :)

suskun

:sevgi: :sevgi: maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah
maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah maaşallah  :sevgi: :sevgi:
H.G WORKS