Bora Mk4 Murano Kırmızısı...SATILDI...

Başlatan VosWoscu06, 22 Şubat 2012, 20:08:13

« önceki - sonraki »

VosWoscu06

Alıntı yapılan: kemanchi - 23 Şubat 2012, 19:09:04
maşallah çok güzel kazasız sürüşler kardeşim
saol abim sanada inşalah..

KOÇ:)

Gerçekten maşallah ikisi de birbirinden şekerler.  :sevgi:

VosWoscu06

Alıntı yapılan: KOÇ:) - 23 Şubat 2012, 20:35:45
Gerçekten maşallah ikisi de birbirinden şekerler.  :sevgi:
saol abicim senn golfde iyi böyle kmsi az araba az bulunuyo..bu arada kazasız belasız sanada..

SNCKTR

masallah ibrahim km biraz fazla değilmi enistede mkıv golf var 62 binde  :)

VosWoscu06

naptin abi yaaa :bekleriz: ne fazlası senn piyasadan haberin var mı arkadaş yana döne bora arıyo bebe neredeyse sat artık bana bunu die ayaklarıma kapanacak o derece bulamamış böyle temizini bilmiom ama dalga geçion heralde.. :tamamdir

SNCKTR

Alıntı yapılan: VosWoscu06 - 24 Şubat 2012, 22:33:06
naptin abi yaaa :bekleriz: ne fazlası senn piyasadan haberin var mı arkadaş yana döne bora arıyo bebe neredeyse sat artık bana bunu die ayaklarıma kapanacak o derece bulamamış böyle temizini bilmiom ama dalga geçion heralde.. :tamamdir
ne dalgası ya saka yapıyom az km arac bulmak ve temizini zor  :)

VosWoscu06

Tmm abi dedim o zaman Mk1 i nasıl aldı heralde onunnda kmsine bakmamaıştır diye düşündüm

VosWoscu06

Abi şu coılover konusunda bi bilgi versene alçalıp yükselebiliyo mu bide yük bindikce pısma yapıyo mu ???

5ani5 mk2

Maaşşalahh çok begendimmm bu jantlardan bi takımda bana lazım:=)
Exclusive Garage

SNCKTR

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 24 Şubat 2012, 23:14:33
Maaşşalahh çok begendimmm bu jantlardan bi takımda bana lazım:=)
sana jant yok ne zaman throttle body takıyorsun abicim  :)

GolfMk1Cabrio

Maşallah kardeşim araçta fotoğraflarada 10 üzerinden 15 veriyorum  :tamamdir Sağına soluna baktım fotoğraflarda gözüktüğü kadarıyla arabada amele tarzı modifiye falan yok herşey yerli yerinde mükemmel tek eksiği alçaltılması gerekiyo bide apaçi olmamak şartıyla güzel bi jant koyuldumu tadından yenmez farlar arabanın rengine çok iyi uyum sağlamış  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

tech_00

Araç Sade ve Şık..Aramıza hos geldın kardesım..Sana tek tavsıyem ne yaparsan yap aracına ama bu Sadeliğini koru  ;)

yesilkrt

normalde angel far düşünmüyodum bu arabadan sonra düşünmeye başladım :D Maşallah Allah kaza bela vermeisn çok güzel bir araç.
Sade ve Şık :tamamdir
MK-IV- Comfortline

Han

kan akıttınmı arabayı alıdıktan sonra kırmızı araban dikkati enerjiyi toplar :) kazasız belasız sürüşler Maaşallah :tamamdir
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin