buda nedir böyle

Başlatan STAK67, 22 Şubat 2012, 21:55:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

STAK67

facede bunu gördüm çok şaşırdım sanırım fake ama yollarda görsek fena olmazdı

STAK67

şimdide bunlar çıktı karşıma :) şaşırdım valla

dj_burak

içine baktığımda 2006 modele benziyor :) logoyu büyük yapmaları ayrı bi hava katmış güzel durmuş :)

servet_volt

onu bunu bırakta crafter nasıl ama :D

ahh baba ahh...
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

lostys

bildiğim kadarı ile brezilyada yollarda bunlar :)

panik

eveet brezilya, acayip modeller var pick-uplar filan süper bakılası...

salihsefa

o neydi gıı :D yaa hacılar bu brezilya vw sayfasına girmez olaydım onasıl bi çirkin golftür yaaa zaten golF alamayanada gol yapmışlar :D
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

salihsefa

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

htmetin

çok yakışıklı kamyon..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

dj_burak

harbi çirkinlermiş ama siteye bakınca farkettim ama fiyatlar 19bin eurodan başlıyo en pahalısı 31bin euro o ne la öyle sıfır jetta fiyatına koca tır  ???

salihsefa

Alıntı yapılan: dj_burak - 24 Şubat 2012, 15:08:31
harbi çirkinlermiş ama siteye bakınca farkettim ama fiyatlar 19bin eurodan başlıyo en pahalısı 31bin euro o ne la öyle sıfır jetta fiyatına koca tır  ???

onlar fiyat değil hocam  :D bende başta öyle sanmıştım ama Euro III normunda 31.042 mesela model no sanırım.

dj_burak

Alıntı yapılan: salihsefa - 24 Şubat 2012, 19:06:02
onlar fiyat değil hocam  :D bende başta öyle sanmıştım ama Euro III normunda 31.042 mesela model no sanırım.

he ya bendede ne sazanlık varmış arkadaş :D

salihsefa