VW Golf GT MK-1 Cabrio (Restorasyon)

Başlatan GolfMk1Cabrio, 20 Ekim 2008, 19:42:26

« önceki - sonraki »

alper19

la bunu napcan duz plakaliga sticker bastirmis :D al kendin yap :D

GolfMk1Cabrio

Caner koskoca sahibindende bi bunu bulabildim kanka :D Alper plakalık nerden bulcaz kanka hem 8 Tl zaten :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

alper19

ole olduktan sonra kendin yap 4 tl kargosuna vercen zaten :D 12 tl olcak :D kendin al 5 tl ye plakalik 2 3 tl yede bastir istedigin gibi yazi kullan :D bundan daha kaliteli olur

GolfMk1Cabrio

belkide plalık takmam belli olmaz :) ama ortaya koymıycam plakayı çağdaş abi gibi yana alırım :)

GolfMk1Cabrio

Yalancı güneşi gördüm hasta halimle dayanamadım açtım üzerini  :) Son kez sanayi turu atayım dedim arka plakanın siyah çerçevelerini silip montajını yaptım ön plaka daha beklemede iç dış ufaktan bi temizlik yaptım arkadaşın dükkana soktum saatlerce karşılıkla arabalarımızı cilaladık bu fotolar ciladan önce bide şimdi ki halini düşünün birazdan çıkıcam piyasaya özellikle ışık altında bırakıcam  ;D Heee nazar boncuğumu taktım amman nazar değmesin MAŞALLAH  :sevgi:

SPoRTeXHauST

Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

arda_86xxx

suskun

H.G WORKS

TEYOLOGY

Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

GolfMk1Cabrio

Takipçilerimiz olduğunu bilmek güzel  :sevgi:

rsb

at hırsızından sonra   sevimli cabby görmek ne mutlu :)

GolfMk1Cabrio

Yok kanka bi daha at hırsızı falan yok :D

GolfMk1Cabrio

Şeytan ayrıntıda gizlidir  >:D Özlediğim için arkadaşımdan fotoğraf istemiştim sabah fotoğraf çekmiş gönderdi saolsun hala pırıl pırıl yatıyo kuzu gibi  :sevgi:

TEYOLOGY

park yerin süper. güzel taktik. diğer araçlar açıkta üşürken veya güneşte pişerken senin aracın yarı kapalı otoparkı var.  :D
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.