Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MK IV M.Gri -App Plaka.Eibach Yay.Koni Amortisör.Tavan Kaplama R32 Spoiler. - Sayfa 10

Golf MK IV M.Gri -App Plaka.Eibach Yay.Koni Amortisör.Tavan Kaplama R32 Spoiler.

Başlatan ØSîRîS, 20 Mayıs 2011, 18:35:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SameTrb

hayırlı olsun benım bugun sıs lerım geldı ama sartları zorlayıp spoılerıde alacam :)

ØSîRîS

Alıntı yapılan: SameTrb - 15 Şubat 2012, 22:39:52
hayırlı olsun benım bugun sıs lerım geldı ama sartları zorlayıp spoılerıde alacam :)

eyvallah saolasın....sislerinde hayırlı olsun bu arada...

bende yarın elime ulaşırsa akşma felan cuma boyatır c.tei takar resimleri eklerim inşallah.

yesilkrt

maşallah çok güzel yapmışssın. ancak logoyu hiç beğenmedim. golf çizgisinden uzaklaşmış. eğer siyah panjur istiyosan, onun yerine logosuz düz panjur tak daha şık durur. Ama hiçbir şekilde logoyu boyamak güzel değil.
MK-IV- Comfortline

ØSîRîS

panjur siyah...logo gene aynı ve içi kırmızı..hafta sonu R32 spoilerde takar çekerim inşallah yeni resimleri..

ØSîRîS

evet geldi....boyacıya verdim denizli şimdi oldukça karlı ve kapalı bakalım...hava biraz iyi olsa ona göre takıcam..

ØSîRîS

spoiler takıldı arkadaşlar bence çok şık oldu...akşam üstü resimlerinde ekliyeceğim inşallah

safakaksu90

taaytay

maşallah Allah kaza bela vermesin bu arada bende denizliliyim :)

ØSîRîS

Alıntı yapılan: SameTrb - 22 Şubat 2012, 15:26:28
iyi olmus boyası ne kadar tuttu

daha ne kadar tuttu bilmiyorum hafta sonu öğrenicem birşey söylemediler..boyayan akram olduğu için sonra hallederiz dedi kapattık :)