Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
19 şubat 2012 ankara buluşması fotoğraf ve videoar - Sayfa 11

19 şubat 2012 ankara buluşması fotoğraf ve videoar

Başlatan suskun, 19 Şubat 2012, 16:16:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Powerisback

Merhaba Arkadaslar Bulusmada Bende Fotograflar Cekmıstım Sayfama koydum Bu linkten Alabilrsiniz

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.386040118088909.111187.376962402330014&type=1

İyi Günler

nazm

hamit abi eskişehir gazisi olarak   ;D  fotm yok  kendimi kötü hissediyorum  :-[ :-[ :-[ hemde ankara dönüşü yola çıkmadan önce motoru kitliyoduk yağ süzgeci tıkanmış yaklaşık 450 tl şıkışmış araya bu da yetmemiş gibi lastiğime sanayide çivata saplandı....
Büyük imza.

rapteg

güzel bir buluşma idi. gerçekten çok zevk aldım. fakat üzücü bir olay yaşadım. :( kardeşim habersiz aracımı almış ve direge girmiş :(. morelim bozuk bir durumda aracı çekici ile garajıma aldım. tampon panjur kaput ve ön panel ortadan içeride. fakat radyatöre degmemiş vaziyette. fazla içeriye girmemiş. ama içim acıyor dostlar ya :( varmı bi yardım eli uzatıcak abey kardeş :( toplarken nelere dikkat etmeliyim

STAK67

geçmiş olsun kardesim öncelikle sıkma canını düzeltilir bi şekilde.herkes inceledi ellenmemiş denildi orijinal falan şöyle böyle derken nazar oldu heralde tekrardan geçmiş olsun

STAK67

yeni fotolar geliyo geldikçe eklemeye devam edicem :)

STAK67

STAK67