Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 635

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

o.bilge

kemal_koker

o.bilge

<censored>

kemal_koker

dj_burak

rot balans ayarlarını yaptırdım plakalık ışığı patlamıştı onu yaptırdım bide 3-4 aydır yıkanmıyordu araba bide yıkattım ciloop gibi oldu bu hafta içide jantları boyicam tam olucak :D

htmetin

Alıntı yapılan: dj_burak - 20 Şubat 2012, 15:03:35
rot balans ayarlarını yaptırdım plakalık ışığı patlamıştı onu yaptırdım bide 3-4 aydır yıkanmıyordu araba bide yıkattım ciloop gibi oldu bu hafta içide jantları boyicam tam olucak :D

3-4 aydırrr?  vaşşş
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

servet_volt

talıhsız bı kaza sonucu al takım hasar almıstı. bugun sag salıncakla rotıl degıstı 4 jant balans rot ayrı yapıldı.. dıreksıyondakı kacıklık duzeltıldı.
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

o.bilge

ön ve arkaya yıldız teknik çıkartmaları aldım. yarın yapıştırırım.

dj_burak

Alıntı yapılan: htmetin - 20 Şubat 2012, 15:14:16
3-4 aydırrr?  vaşşş

aynen öyle sürekli yağmur kar yağmur kar yıkatsam bile dakkasına pislenicekti o yüzden ankaralılar arabalarını bu sıralar yıkatmaya başladı havalar hafif düzeldiği için düzeldi dediysem 0'ın üzerine çıkmadı daha sadece yağmur veya kar yağmıyor  ;D

metalcil

Akşam aracımı Paşa Oto Eyüp ustanın ellerine teslim ettim. Bugün motor kulaklarından tutun, enjektörlere kadar her bi yerini elleyecek inşallah.

(Ayrıca extra özel ilgisi için teşekkür ederim Eyüp ustaya..)

rsb

eyüp usta sağolsun bütün buluşma boyunca ilgisini alakasını eksik etmedi ...

90khan

bugün aracımı sattım :( artık bişi yapamayacağım ona :-\