Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
19 şubat 2012 ankara buluşması fotoğraf ve videoar - Sayfa 6

19 şubat 2012 ankara buluşması fotoğraf ve videoar

Başlatan suskun, 19 Şubat 2012, 16:16:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suskun

şimdi bana kızıyosunuz biliyorum ama bu mevzu 10 sayfa sürer buluşma fotoları vs kaynar o yüzden yazıyorum  :sevgi: :sevgi:
H.G WORKS

n3co

biraz soğuktu güzeldi. aslında bilkent'e hiç geçmeye bilirdik bir çok araç ordan ayrıldı.
google.com > En Güncel Polo Sitesi.

ALPER.

Alıntı yapılan: bkzmn - 19 Şubat 2012, 22:59:51
formumuzda bursa üyesi varmıdır acaba ? yada bursadan kaç araç çıkarabiliriz ki ?

gökhan bu yazdığını görmesin fena sarar sana :D

dj_burak

Alıntı yapılan: suskun81 - 19 Şubat 2012, 23:02:21
şimdi bana kızıyosunuz biliyorum ama bu mevzu 10 sayfa sürer buluşma fotoları vs kaynar o yüzden yazıyorum  :sevgi: :sevgi:

haklısın hamit abi bencede konuyu dağıtmaya gerek yok bide o scirocco ben gittikten sonra gelmiş sanırım yakışmış kalabalığa :)

bkzmn

bağışlayın lütfen aranıza yeni katıldım kusuruma bakmayın kimler var diye bilmediğim için özür diliyim bari gökhan arkadaşımızdan şimdiden :)

ALPER.

Alıntı yapılan: bkzmn - 19 Şubat 2012, 23:04:10
bağışlayın lütfen aranıza yeni katıldım kusuruma bakmayın kimler var diye bilmediğim için özür diliyim bari gökhan arkadaşımızdan şimdiden :)

yok bee, ne bağışlaması, bursalı baya var yani ;)

bkzmn

Alıntı yapılan: boralp - 19 Şubat 2012, 23:05:13
yok bee, ne bağışlaması, bursalı baya var yani ;)

o zaman güzel bursamızdan mekan ayarlanır illerimize haber salalım şimdiden ve ortak kararla ayı belirleyip bir güzel buluşma yapalım. güzel olur

n3co

google.com > En Güncel Polo Sitesi.

BLaZe_06

Fotolar Güzel Olmuş :) Benim Fotoda Güzel beğendim Tşkk..

ismailtunca81

Alıntı yapılan: bkzmn - 19 Şubat 2012, 22:56:37
önerin mükemmel tabikide fakat istanbul olarak tek bir kişi ile böyle bir organizasyon sağlayamam :) ancak tekliflerimizi sunarız istanbul olarak kabul edilirse güzel bir gün ayarlanır ve herkez gelir. Eşlerimiz çocuklarımızda bizimle olur onlar içinde bir değişiklik olur tabikide ve o günün çok çok güze lgeçiceğinede inanıyorum. Peki böyle bir şey yapmak için ne lazım asıl onu konuşmamız lazım.

1 zaman  tatil izin
2 para
3 sağlam arızasız  araba
4 eş dost akraba  :tamamdir

TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

06kzn39

valla on numara olmuş çalışmasam kesin gelirdim

serdarca84

aranızda olmaktan çok mutlu oldum arkadaşlar bir sonraki buluşmayı iple çekiyorum canım golfümde arkadaşlarını göörmekten bir hayli mutlu olmuş öyle dedi :D

golf2001

arkadaşlar herkese selam.
buluşmaya emek veren arkadaşlara teşekkürler.
fotalar çok güzel.
katılım bu mevsimde çok çok iyi. :tamamdir
kesin katılamam diye forma geleceğimi bildirmemiş idim.(ama pazar uykusundan feda ederek katılım yapabildim)
arkadaşlar buluşma yerinden bilkent köprüye kadar eşlik edebildim.saat 13:30 işim var idi ayrılmak zorunda kaldım.
yazın daha güzel buluşma olur temennisi ile selamlar.

salihsefa

emek veren tüm arkadaşlara teşekkürler, soğuktan totomuz donsada   :) güzel bi ortam oldu sağolun arkadaşlar :tamamdir
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb