Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Vw Bora'ya En uygun jant

Vw Bora'ya En uygun jant

Başlatan AhMeTH61, 22 Ekim 2007, 21:39:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AhMeTH61

Refleks Gümüş Rengi boramıza jant almayı düşünüyoruz...tavsiyelerinizi bekliyorum ..

Ouzoo

bence çok yakışıyor.Çok orjinal, sade gzl
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Halil Kara

Onarım Modu

Incelemenizi tavsiye ederim.
Hosca kalin.

AhMeTH61

Alıntı yapılan: suggestion - 27 Ekim 2007, 17:53:52

bence çok yakışıyor.Çok orjinal, sade gzl
evet benimde hoşuma gidiyo bu tip jantlar peki bunlar nasıl??

Ouzoo

valla hocam bu 3 üde süpermiş. ama sıralama yaparsak 2 - 1 - 3 derim  :tamamdir
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

AhMeTH61

golf-line2

Ouzoo

bu linkini verdiğim rs4 jantlardan satıyor diğer forumdan bi eleman.Jant + lastik 1000 ytl diyor pazarlığı vardır illaki sadece birinde sürtme izi varmış ilgilenirsen linklerini veriim bak 17"

AhMeTH61

bana 16 lazm usta...şu an burda bulduk bbs nin jantlarını bakalım peder bey bakcakdı

Aertiezt

Hocam ben benim Bora'ya Dezent F attım resmide var yanda gordugun gibi,üstünde.

AhMeTH61

hayırlı olsun güzel olmuş şu an bizim jant işi askda ama bakalım.. :D güzel bişey bulursam olacak.

®oyal

istanbulos34

değişik modelde jant al derim hocam bu tarz jantlar klasikleşti artık :tamamdir