Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

salihsefa

Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

kemal_koker

arkadaslar yeri midir bilmiyorum ama get olunca da şöyle bir ihtimal yok mu ? misalen ben ahmetten 3 kilo elma alacağım parasını get ile sahibinden havuzuna aktardım.ahmet 3 kg elmamı tarttı kargoladı elime geçti . ben çamura yatıp yok arkadas bu elme 2,9 kg paramı geri ver sahibinden.com mu diyeceğim ?

metalcil

Satın alınan ürün kargo aşamasında bakılır. Farklılık var ise iade edilir. Sahibinden'e iade nedeni belirtilir, paranızı geri alırsınız.

kemal_koker

o.bilge

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

90khan

birde şu fiber tamponlardan kurtulmak lazım acaba üstündeki motor r3 motor mu 115 hp olup lagunada kullanılandan öyleyse vazgeçilmezim olur benim ne kadar vw cide olsak direksiyon öğrendiğim farklı broadwaylerle yaşadığım deneyimi hiç bir şeye değişmem

TEYOLOGY

R9 ve R11 serisine koltuğa otururken göbek sıkıştırıyor benim.  :D
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

o.bilge

Alıntı yapılan: 90khan - 19 Şubat 2012, 19:57:11
birde şu fiber tamponlardan kurtulmak lazım acaba üstündeki motor r3 motor mu 115 hp olup lagunada kullanılandan öyleyse vazgeçilmezim olur benim ne kadar vw cide olsak direksiyon öğrendiğim farklı broadwaylerle yaşadığım deneyimi hiç bir şeye değişmem
biz doğanda öğrendik usta bazen içimdeki apaçi git diyo bitane doğan topla gez diyo anasını satıyım

kemal_koker

polo için satlık ilanını verek ozaman :D nası olsa bugunlerde elde avucta ne varsa satlıga cıkardım  :D :D

o.bilge

Alıntı yapılan: kemal_koker - 19 Şubat 2012, 21:01:55
polo için satlık ilanını verek ozaman :D nası olsa bugunlerde elde avucta ne varsa satlıga cıkardım  :D :D
naptın kemal ciddi misin